سفیر فرانسه به وزارت خارجه احضار شود
جمعی از کاربران فارس من با تشکیل کمپینی و در پی اکران فیلم عنکبوت مقدس خواستار احضار سفیر فرانسه به وزارت امور خارجه جمهوری اسلامی ایران شدند.

به گزارش خبرگزاری فارس، جمعی از کاربران فارس من با تشکیل کمپینی و در پی اکران فیلم عنکبوت مقدس در جشنواره فیلم کن خواستار احضار سفیر فرانسه به وزارت امور خارجه جمهوری اسلامی ایران شدند.
در این درخواست آمده است: با توجه به برگزاری جشنواره کن در کشور فرانسه و اکران فیلم ضد اسلامی عنکبوت مقدس و توهین به مسلمانان و امام رضا علیهالسلام و حمایت دولت فرانسه از آن و اهدا جایزه و بودجه برای آن ما عمیقا از این موضوع ناراحت هستیم و برنمیتابیم که چنین رفتارها را ببینیم و از وزارت امور خارجه درخواست احضار سفیر فرانسه و کادر سفارت ایشان را داریم تا در این رابطه اقدام ضد ایرانی، شیعی، اسلامی پاسخگو باشد.
گفتنی است، محمد مهدی اسماعیلی وزیر ارشاد ۱۱ خرداد ماه در حاشیه جلسه هیأت دولت با بیان اینکه مراتب اعتراض رسمی خود را از طریق وزارت امور خارجه به دولت فرانسه اعلام کردیم، اظهار داشت: این کار کاملا محکوم است و حتما این مسئله را در مراودات فرهنگی با دولتهای این چنینی مورد توجه خواهیم داد.
هیچ کشور یا مجموعهای حق ندارد به بهانه چنین جشنوارههایی به یک ملت و مقدسات آن و همچنین آرمانهای آن توهین کنند و این خط قرمز ما در وزارت ارشاد است.
(اینجا بخوانید)
جمعی از مخاطبان سامانه «فارس من» هم پیش از این با تشکیل کمپینی خواستار برخورد قانونی با سازندگان فیلم موهن «عنکبوت مقدس» شده بودند.
انتهای پیام/