خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

سه شنبه، 23 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

آمار بستری بیماران کرونایی به شدت کاهش یافته است

مهر | استان‌ها | شنبه، 28 خرداد 1401 - 15:06
زنجان-معاون بهداشت علوم پزشکی استان زنجان گفت: آمار بستری ها و فوتی ها نماشی از ابتلا به بیماری کرونا به شدت کاهش یافته است.
استان،كاهش،قرار،كرونا

مشهود تقی لو در گفتگو با خبرنگار مهر بر لزوم تقویت رعایت پروتکل‌های بهداشتی در استان تاکید کرد و گفت: باید این مهم به جد مورد توجه قرار گیرد.
وی با بیان اینکه هفت شهرستان استان زنجان در وضعیت آبی کرونایی قرار دارد، اظهار کرد: شهرستان‌های زنجان، ابهر، خرم‌دره، خدابنده، سلطانیه، ایجرود و طارم در وضعیت آبی کرونایی قرار دارند و شهرستان ماهنشان در وضعیت زرد کرونایی قرار دارد.
معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی استان زنجان با بیان اینکه بستری‌های کرونا در مراکز درمانی استان کاهش یافته است، افزود: باید برای کاهش این بیماری همچنان باید بهداشت فردی و اجتماعی رعایت شود.
تقی لو با بیان اینکه آمار فوتی‌های کرونا هم در استان کاهش بسیار خوبی داشته است، تصریح کرد: مبتلایان به کرونا هم در استان طی چند ماه گذشته کاهش بسیار خوبی داشته است.