خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

پنجشنبه، 07 خرداد 1405
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

اخراج چند کارمند به دلیل انتقاد از ایلان ماسک!

باشگاه خبرنگاران | یادداشت | شنبه، 28 خرداد 1401 - 12:06
گزارش‌ها حاکی از این است که ایلان ماسک حداقل پنج نفر را به خاطر یک نامه انتقادی اخراج کرده است.
اسپيس،ايكس،نامه،شركت،مديران،ايلان

به تازگی دو منبع مطلع اظهار داشتند که شرکت خصوصی اسپیس ایکس حداقل پنج کارمند خود را پس از اینکه متوجه شد، نامه‌ای را در انتقاد از ایلان ماسک بنیانگذار این شرکت، تهیه و منتشر کرده اند، اخراج کرد.
گوین شاتول یکی از مدیران اسپیس ایکس، گفت که این شرکت، تحقیقاتی انجام داده و به همکاری با تعدادی از کارمندان مرتبط با این نامه، خاتمه داده است.
شاتول می‌گوید کارمندانی که در انتشار این نامه نقش داشتند، به دلیل ایجاد احساس ناراحتی، ارعاب و عصبانیت دیگر کارکنان، اخراج شده‌اند.
شرکت اسپیس ایکس هنوز به درخواست‌ها برای اظهار نظر، پاسخ نداده است.
در نامه مذکور، با عنوان "نامه‌ای سرگشاده به مدیران اسپیس ایکس"، در فهرستی متشکل از سه خواسته، آمده است: "اسپیس ایکس باید به سرعت و به صراحت خود را از برند شخصی ایلان جدا کند"، "مدیران به یک اندازه برای تبدیل اسپیس ایکس به مکانی عالی برای کار تلاش کنند" و "تعریف و پاسخ یکسان به همه اشکال رفتار غیر قابل قبول" ارائه شود.
یکی از منابع آگاه گفت که نامه سرگشاده کارمندان اسپیس ایکس، به عنوان یک پیوست در گفتگوی گروهی داخلی که هزاران کارمند را گرد هم می‌آورد، به اشتراک گذاشته شده بود.
بیشتر بخوانید