خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

دوشنبه، 09 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

برق 103 اداره و بانک در مشهد قطع شد- اخبار خراسان رضوی - اخبار استانها تسنیم

تسنیم | استان‌ها | شنبه، 28 خرداد 1401 - 11:49
گروه استان‌ها-سخنگوی صنعت برق استان خراسان رضوی گفت: در یک هفته گذشته برق 103 اداره و بانک پرمصرف در شهر مشهد و شهر‌های طرقبه و شاندیز قطع شد.
برق،قطع،ادارات،اداره،بانك،مصرف

حسن حشمتی در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در مشهدمقدس اظهارداشت:درمجموع 503 اداره و بانک در شهر‌های مشهد و طرقبه و شاندیز داریم که هفته گذشته برق 103 اداره و بانک پرمصرف در این شهرستان‌ها قطع شد.
وی افزود:بیشترین قطعی برق مربوط به چهارشنبه گذشته و 40 ادراه و بانک در یک روز قطع شده است البته در حال حاضر روند قطع برق ادارات و بانک‌ها کاهشی شده و به روزی 10 مورد و کمتر رسیده است.
سخنگوی صنعت برق استان خراسان رضوی تصریح کرد:کنتر‌های برق ادارات و بانک‌ها هوشمند است و اگر مصرف آن‌ها از میزان تعیین‌شده افزایش یابد، به‌صورت خودکار قطع می‌شود.طبق مصوبه هیئت‌وزیران ادارات، بانک‌ها و سازمان‌های عمومی باید مصرف برقشان را در ساعات اداری نسبت به دوره مشابه سال قبل 30درصد و در ساعات غیراداری 60درصد مصرف جاری‌شان را کاهش دهند.
حشمتی عنوان کرد: برق 47 اداره پرمصرف در خراسان رضوی نیز قطع شده است که مربوط به اداراتی در شهرستان‌های نیشابور، قوچان، سبزوار، سرخس، تایباد، تربت‌حیدریه، گناباد، تربت‌جام، فریمان، مه‌ولات، خواف، جوین، کاشمر و چناران می‌شود.
انتهای پیام/282/ش