خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

چهارشنبه، 31 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

تشکیل ۷۶۱ پرونده تعزیراتی برای واحدهای صنفی در استان ایلام

مهر | استان‌ها | شنبه، 28 خرداد 1401 - 08:42
ایلام--معاون توسعه و بازرگانی جهاد کشاورزی ایلام از تشکیل ۷۶۱ پرونده تعزیراتی برای واحدهای صنفی در استان ایلام خبر داد.
بازرسي،نانوايي،تره

علی شکری در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار کرد: تعداد بازرسی‌های انجام شده در کل استان از اول سال تاکنون (بجز نانوایی‌ها) هشت هزار و ۵۴۹ مورد که تعداد ۲ هزار و ۳۶۱ بازرسی آن متعلق به میوه و تره بار است.
وی تصریح کرد: تعداد کل تیم‌های تشکیل شده در کل استان سه هزار و ۸۴۸ تیم بازرسی بوده که ۹۳۸ اکیپ مخصوص میوه و تره بار بوده است.
معاون جهاد کشاورزی ایلام اضافه کرد: در سال جاری تعداد ۵۴۰ پرونده تعزیراتی تشکیل شده که ۲۸۶ پرونده متعلق به میوه و تره بار به ارزش تقریبی ۶ میلیارد و ۷۰۰ میلیون ریال است.
شکری بیان کرد: در سال جاری توسط یک هزار و ۳۴۰ اکیپ بازرسی تعداد چهار هزار و ۹۵۰ نانوایی بازرسی شده که از این تعداد ۲۲۱ پرونده تعزیراتی تشکیل و همچنین ۳۶۶ نانوایی به علت تخلف کسر سهمیه و ۹ واحد نانوایی پلمب شده‌اند.