خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

شنبه، 16 خرداد 1405
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

تورم و گرانی؛ نخستین عامل نگرانی مردم آمریکا

باشگاه خبرنگاران | بین‌الملل | شنبه، 28 خرداد 1401 - 04:53
نظرسنجی‌ها در ایالات متحده نشان می‌دهد افزایش تورم و گرانی اجناس باعث نگرانی عمومی مردم شده است.
درصد،تورم،نظرسنجي

بر اساس نظرسنجی راسموسن ریپورتز که روز پنجشنبه منتشر شد تورم به مهمترین نگرانی مردم آمریکا تبدیل شده است‎.
بر این اساس، نظرسنجی راسموسن از آمریکایی‌ها در مورد موضوعات مختلف نشان می دهد که نگرانی از تورم با ۹۱ درصد، در راس این فهرست قرار دارد که نسبت به ماه گذشته، حدود ۴ درصد افزایش یافته است.
نیوزمکس پیشتر گزارش داده بود که نرخ تورم اقتصاد آمریکا در ماه مه، ۸/۶ درصد افزایش یافته است که نشان دهنده بالاترین افزایش ماهانه در این کشور در طول ۴۱ سال گذشته است و با استناد به گزارش Breitbart News، اکنون آمریکا تورم بالای ۵ درصد را در ۱۲ ماه متوالی ثبت کرده است.
بر اساس این نظرسنجی، ۹۱ درصد از پاسخ دهندگان، نگران تورم و ۶۹ درصد از آنها به طور بسیار شدید از این مسئله بیم دارند.