خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

شنبه، 17 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

شهید چمران الگویی برای مسئولین انقلاب اسلامی

مهر | استان‌ها | جمعه، 27 خرداد 1401 - 16:29
ساوه - امام جمعه موقت ساوه گفت: شهید چمران طاغوت ستیزی، جریان شناس وساده زیست بود که می تواند الگویی برای همه به ویژه مسولین باشد.
ايران،ساوه،چمران،استراتژي،شهيد،اسلامي،تيرماه،شهادت،الاسلام،موقت

به گزارش خبرنگار مهر، حجت الاسلام علی بدرخانی در خطبه‌های نماز جمعه ساوه اظهار کرد: هرگونه تغییر استراتژی صهیونیست و کشورهای تابع آن همواره از سوی ایران اسلامی در نطفه خفه خواهد شد و آنها بر این باور هستند که جریان مقاومت در غرب آسیا مانند هشت پایی است که رأس آن در ایران است و پاها و شاخک ها در کشورها و گروه‌های هم پیمان ایران است و این تغییر استراتژی به معنای شکست راهبرد اول رژیم اسرائیل است.
وی افزود: رژیم صهیونیستی توان عبور از دستان ایران را ندارد بلکه قدرت مقاومت در منطقه ارتقا پیدا کرده است و اسرائیل خود می‌داند هرگونه استراتژی علیه ایران اسلامی با شکست مواجه خواهد شد.
امام‌جمعه موقت ساوه تصریح کرد: در چند روز اخیر شاهد حضور رئیس جمهور ونزوئلا و ترکمنستان به کشورمان و سفر وزیر خارجه ایران اسلامی به هند بودیم.
حجت الاسلام بدرخانی بیان کرد: در شرایط کنونی که جنگ اوکراین باعث کمبود نفت در بازارهای جهانی شده و مواد غذایی و غلات تحت تأثیر این بحران بوده تقویت ایران با کشورهای همسایه می‌تواند برای عبور از این بحران‌ها کمک کند.
وی با اشاره به سالگرد شهادت شهید چمران گفت: یکم تیرماه سالروز شهادت شهید چمران است که به گواه اسناد ساواک مظهر اخلاق مداری، طاغوت ستیزی، جریان شناس و ساده زیست بود، شهید چمران مصداق ارزش‌ها بود و می‌تواند الگویی برای همه بویژه مسؤلین باشد.
امام جمعه موقت ساوه افزود: هفته اول تیرماه آغاز صرفه‌جویی در آب است و با توجه به کم آبی در کشور باید صرفه‌جویی بهینه از منابع آبی و انرژی جز اولویت‌های مردم باشد.