خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 28 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

بیش از ۷ هزار پرونده تخلف صنفی در هرمزگان تشکیل شد

مهر | استان‌ها | پنجشنبه، 26 خرداد 1401 - 21:35
کیش - مدیرکل تعزیرات حکومتی هرمزگان گفت: از ابتدای سالجاری تاکنون هفت هزار و ۵۸۹ پرونده تخلف صنفی به ارزش سه هزار و ۹۹۰ میلیارد ریال در استان تشکیل شده است.
پرونده،صنفي،تعزيرات،هرمزگان

به گزارش خبرگزاری مهر، مرتضی ممیزی بیان داشت: از این تعداد ۳۴ پرونده احتکار، ۹۸۹ پرونده گرانفروشی، ۱۱۶ پرونده تقلب و ۷۱ پرونده کم فروشی است.
وی با اشاره به اینکه در این مدت ۱۸ واحد صنفی پلمپ شد، بیان داشت: همچنین در این مدت جریمه‌های اعمال شده پنج برابر نسبت به سال گذشته افزایش یافته است.
مدیرکل تعزیرات حکومتی هرمزگان اظهارداشت: واحدهای صنفی متخلف بعد از یک بار تذکر، سر در مغازه پارچه نصب و پرونده تخلفاتی برای آنان تشکیل می‌شود.
وی یادآورشد: شهروندان در صورت مشاهده هرگونه تخلف صنفی می‌توانند به سامانه ۱۲۴ سازمان صنعت، معدن وتجارت هرمزگان و ۱۳۵ تعزیرات حکومتی استان تماس بگیرند.