خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

جمعه، 19 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

پرورش شتر توسط روحانی روستای محروم + تصاویر

فارس | فرهنگی و هنری | یکشنبه، 22 اردیبهشت 1398 - 13:19
در نزدیکی‌های مرز ایران و افغانستان، یکی از محروم‌ترین روستاهای کشور هنوز از پا نیفتاده و رمز آن، پرورش شتر است. جالب اینکه در این موضوع، روحانی روستا پیشرو بوده و برای ۲۰ نفر هم اشتغال ایجاد کرده است.
شتر،مولوي،روحاني،روستا،مرز،افغانستان،ايجاد،گزارش،ايران

در نزدیکی‌های مرز ایران و افغانستان، یکی از محروم‌ترین روستاهای کشور هنوز از پا نیفتاده و رمز آن، پرورش شتر است.
جالب اینکه در این موضوع، روحانی روستا پیشرو بوده و برای ۲۰ نفر هم اشتغال ایجاد کرده است.
به گزارش خبرنگار تجسمی خبرگزاری فارس، اشکان پردل عکاس آژانس عکس مستند «سو» در جدیدترین گزارش تصویری خود با نام ساربان شترهای بی‌مرتع، سراغ مولوی اصغر کلندرزهی، روحانی روستای محروم کالشور در نزدیکی مرز ایران و افغانستان رفته و زندگی او را عکاسی کرده است.
پردل در توضیح گزارش تصویری خود نوشته است: در نزدیکی‌های مرز ایران و افغانستان یکی از محروم‌ترین روستاهای مملکت هنوز از پا نیفتاده است.
روستای کالشور از توابع شهرستان خواف فقط در یک قلم در زلزله سال ۷۶ یک بار به طور کامل کن فیکون شد و پس از آن ۲۰ سال خشکسالی سخت را پشت سرگذاشت.
مردم برای گذران عمر چاره‌ای نداشتند جز دامداری و در میان دام‌ها هم برای کویر گزینه‌ای پیدا نمی‌شد بهتر از شتر.
در این روستا دین و اقتصاد محور مشترکی دارند.
مولوی اصغر کلندرزهی، روحانی روستا و یکی از موفق‌ترین پرورش‌دهندگان شتر در منطقه است.
او برای ۲۰ نفر شغل ایجاد کرده.
مولوی کلندرزهی می‌گوید مدتی است که منابع طبیعی برای چرای شترها موانعی ایجاد کرده به بهانه حفاظت از محیط زیست و این برای حیات مردمی که تنها درآمدشان از پرورش شتر است، خطر بزرگی محسوب می‌شود.
ساربان شترهای بی‌مرتع معتقد است: «شتر خار می‌خورد، چیزی که هیچ دامی طرفش نمی‌رود.
چیزی را که تخریب نمی‌کند، آنچه را خدا داده، هرس می‌کند و خیر می‌رساند».
برای مشاهده همه تصاویر روی این پیوند کلیک کنید.
انتهای پیام/