خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

چهارشنبه، 11 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

وضع رسیدگی به پرونده‌های قضایی در لرستان ساماندهی می‌شود

تسنیم | استان‌ها | یکشنبه، 22 اردیبهشت 1398 - 12:57
رئیس‌کل دادگستری استان لرستان گفت: وضع رسیدگی به پرونده‌های قضایی در لرستان ساماندهی و مدیریت می‌شود.
قضايي،دادگستري،ساماندهي،لرستان،اشخاص،ورودي

به گزارش خبرگزاری تسنیم از خرم‌آباد، جعفر بدری ظهر امروز در نشست قضایی استان لرستان اظهار داشت: از آنجا که رئیس قوه قضاییه توجه ویژه‌ای به مسائل قضایی دارد باید وضع رسیدگی به پرونده‌های قضایی را ساماندهی کنیم.
وی با بیان اینکه رسیدگی‌های قضایی باید مدیریت شود تا مسایل قضایی براساس برنامه به نتیجه برسد افزود: یکی از عوامل افزایش ورودی پرونده‌ها به دستگاه قضایی قولنامه، عقد نامه عادی، طلاق عادی و موارد مشابه است که متاسفانه این موارد توسط هر شخصی می‌تواند نوشته شود که در نتیجه سبب ایجاد اختلاف و تشکیل پرونده در دستگاه قضا می‌شود و از هر پرونده‌ای پرونده‌های متعدد دیگری به وجود می‌آید که حجم کار را در دادگستری افزایش می‌دهد.
رئیس‌کل دادگستری استان لرستان به لزوم ساماندهی پرونده‌های قضایی تاکید کرد و گفت: ساماندهی این اشخاص سبب کاهش ورودی پرونده‌های دادگستری می‌شود و باید این اشخاص تابع نظامات قانون قرار داده شوند.
وی تصریح کرد: رویکرد دادگستری بر این است که نظم ویژه و واحدی به معاملات و اعمال حقوقی داده شود تا در این زمینه‌ها اختلافات به حداقل برسد.
انتهای پیام/ ز