زیر ساختهای انتقال خون در کرمان گسترش یابد
مهر
|
استانها
|
سه شنبه، 24 خرداد 1401 - 16:18
کرمان – استاندار کرمان خواستار بازسازی پایگاه انتقال خون مشتاق در کرمان شد و گفت: زیر ساختهای درمان و بهداشت در کرمان باید گسترش یابد.

به گزارش خبرگزاری مهر، به مناسبت روز جهانی اهدای خون، مدیرکل و معاونان اداره کل انتقال خون استان کرمان با حضور در دفتر استاندار کرمان با محمدمهدی فداکار دیدار داشتند.
فداکار افزود: پروژه بازسازی پایگاه انتقال خون میدان مشتاق باید فعال شده و سریعتر به نتیجه برسد.
استاندار کرمان در این دیدار بر ارتقا و افزایش پایگاه انتقال خون در شهرستانها با توجه به وسعت و جمعیت گسترده در استان تاکید کرد و گفت: به لحاظ نیروی انسانی و بخشی از ساختمانها باید از طریق سازمان انتقال خون دنبال شود.
فداکار افزود: تراکم جمعیتی در مناطق مختلف استان داریم که لازم است ظرفیت پایگاه انتقال خون برای آن دیده شود و از کمک خیران سلامت نیز استفاده شود.
وی تصریح کرد: بازسازی پایگاه انتقال خون میدان مشتاق نیز کمک خواهد شد تا به نتیجه برسد و ظرفیتسازی صورت گیرد.