خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

چهارشنبه، 24 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

نصب کارت خوان در نانوایی‌های خراسان جنوبی آغاز شد- اخبار خراسان جنوبی - اخبار استانها تسنیم

تسنیم | استان‌ها | سه شنبه، 24 خرداد 1401 - 13:54
گروه استان‌ها- رئیس اتحادیه نانوایان استان خراسان جنوبی از آغاز نصب کارت خوان در 640 نانوایی دولتی از روز گذشته خبر داد و گفت: با اجرای این طرح از مصارف غیر معمول آرد جلوگیری می‌شود.
نان،طرح،آرد،نصب،خوان،كارت،اجراي،قيمت،نانوايان

به گزارش خبرگزاری تسنیم از بیرجند ، "نان‌هایی که خوراک دام‌ها شد"، "اچاق آرد و نان افزایش یافت" تاکنون بارها و بارها این تیترها را در رسانه‌های مکتوب و مجازی زیاد دیده‌اید.
گزارش‌هایی که حکایت از آن داشت که نان خوراک دام می‌شود و بارها شاهد گلایه برخی از شهروندان بودیم که ساعت‌ها در صف خرید نان به انتظار ایستاده بودند در حالی که برخی از همشهریان با هماهنگی که از قبل با برخی نانوایی‌ها داشتند مقدار زیادی نان خریداری کرده و روانه دامداری‌های خود می‌شدند.
این امر سبب کمبود نان در برخی از مواقع می‌شد و سبب گلایه مردم شده بود که با اجرای طرح نصب کارت خوان در نانوایی‌ها پس از هوشمندسازی یارانه‌ها از این موراد جلوگیری می‌شود.
از روز گذشته نصب کارت خوان در نانوایی‌های دولتی در بیرجند آغاز شده است و قرار است 640 دستگاه در نانوایی دولتی نصب شود تا مدیریت عرضه و قیمت نان، جلوگیری از مصارف غیر معقول مصرف نان و جلوگیری از تخلفات بخشی از مزایای اجرای این طرح است.
با اجرای طرح نصب کارت خوان در نانوایی‌ها تا حدود زیادی جلوی قاچاق آرد گرفته می‌شود و از سویی دیگر نانوایی‌ها به نوعی رقابتی می‌شوند و کیفیت نان هم افزایش می‌یابد.
رئیس اتحادیه نانوایان خراسان جنوبی در گفتگو با خبرنگار ما با بیان اینکه از روز گذشته کار نصب کارت خوان در نانوایی‌های استان آغاز شده است گفت: ابتدا قراراست 640 کارت خوان در سطح نانویای‌های دولتی در استان نصب شود.
مختاری افزود: مردم نگران نباشند هیچ محدودیتی در خرید نان نیست به هرمیزان که بخواهند می‌توانند خریداری کنند.
وی بیان کرد: در این طرح قرار است نوع نان از طریق مشتری انجام و محاسبه قیمت از طریق دستگاه از پیش تعیین شده انجام شود.
رئیس اتحادیه نانوایان خراسان جنوبی گفت: قیمت نان بدون تغییر خواهد بود و یارانه ناشی از صرفه جویی در مصرف آرد در این مرحله بخشی از آن به حساب نانوایان در راستای جبران بخشی از هزینه‌های آنها واریز خواهد شد ومردم نان را با قیمت قبلی تهیه خواهند کرد و مشتری هر تعداد نان را که بخواهد می‌تواند بخرد.
مختاری تصریح کرد: با اجرای این طرح نانوایی‌ها سهمیه‌های متفاوتی از آرد را در ماه با توجه به میزان فروششان دریافت خواهند کرد و این طرح سبب می‌شود نانوایی کیفیت نان خود را افزایش دهد.
وی اظهار داشت: جلوگیری از مصارف غیر معمول آرد، مشخص شدن میزان عرضه نان در نانوایی‌ها و مدیریت مصرف آرد از جمله مزایای این طرح است.
انتهای پیام/254