خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

پنجشنبه، 26 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

یونان کشتی ایرانی را رفع توقیف کرد- اخبار راه و مسکن - اخبار اقتصادی تسنیم

تسنیم | اقتصادی | سه شنبه، 24 خرداد 1401 - 13:30
سازمان بنادر و دریانوردی طی بیانیه‌ای از رفع توقیف کشتی باری ایرانی توسط دولت یونان خبر داد.
كشتي،يونان،توقيف،دولت،تسنيم

به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم، بیانیه سازمان بنادر و دریانوردی به شرح زیر است:
با اقدام سریع و مقتدرانه جمهوری اسلامی ایران و پیگیری ارگان های ذیربط و حمایت های وزیر راه و شهرسازی، علی‌رغم حکم آمریکایی‌ها مبنی بر نگهداری کشتی و توقیف کالا به نفع این کشور و موافتنامه معاضدت حقوقی بین آمریکا و یونان، در نهایت حکم بازگرداندن بار به صاحب آن صادر و دولت یونان دستور مربوطه را صادر کرد و اکنون شاهد رفع توقیف کشتی و بازگرداندن بار به صاحب آن هستیم.
به گزارش تسنیم، دولت یونان چندی پیش از حرکت یک فروند کشتی تحت پرچم جمهوری اسلامی ایران در سواحل این کشور جلوگیری و بار آن با هماهنگی دولت آمریکا، توقیف شد و درحالی که این کشتی به‌ منظور حفظ ایمنی پرسنل و کشتی به سواحل یونان پناه برده بود.
انتهای پیام/