معافیت ۴۷ هزار مددجو از هزینههای انشعاب آب و برق و گاز
مهر
|
اجتماعی و حوادث
|
سه شنبه، 24 خرداد 1401 - 11:24
معاون حمایت و سلامت خانواده کمیته امداد گفت: طی سال ۱۴۰۰ بیش از ۴۷ هزار مددجو برای دریافت انشعابات رایگان به شرکتهای آب، برق و گاز معرفی شدند.

به گزارش خبرگزاری مهر، حسین خدرویسی با اعلام این خبر افزود: بر اساس قانون مددجویان کمیته امداد از هزینه دریافت خدمات انشعاب آب و برق و گاز برای یکبار معاف هستند.
وی ادامه داد: در همین راستا سال گذشته ۴۷ هزار ۲۶۲ مددجو در سراسر کشور برای استفاده از این خدمات به شرکتهای مورد نظر معرفی و از این معافیت برخوردار شدند.
معاون حمایت و سلامت خانواده کمیته امداد اظهار کرد: در سال ۱۴۰۰ تعداد ۱۱ هزار ۷۸۸ مددجو برای دریافت انشعاب رایگان به شرکت آب و فاضلاب معرفی شدند.
همچنین ۱۵ هزار و ۷۵۶ مددجو نیز با معرفی به شرکت برق، از انشعاب رایگان برق بهرهمند شدند.
خدرویسی خاطرنشان کرد: ۱۹ هزار و ۷۲۸ مددجو نیز برای دریافت انشعاب رایگان به شرکت گاز معرفی شدند و خدمات انشعاب گاز دریافت کردند.