خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

جمعه، 26 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

استحصال ۲۰۰ کیلوگرم خاویار از مزرعه استهبان

مهر | استان‌ها | سه شنبه، 24 خرداد 1401 - 10:06
شیراز - مدیر شیلات و امور آبزیان جهاد کشاورزی فارس از استحصال ۲۰۰ کیلوگرم خاویار از یک مزرعه پرورش ماهیان خاویاری در شهرستان استهبان خبر داد.
خاوياري،ماهي،ماهيان،قطعه،خاويار،مزرعه

به گزارش خبرنگار مهر، علی فلاحی صبح سه شنبه در جمع خبرنگاران با بیان اینکه علاوه بر خاویار ۲۷۰۰ کیلوگرم گوشت ماهی نیز در این فرآیند بدست آمده است، تصریح کرد: این محصولات شیلاتی از تعداد ۲۳۷ قطعه ماهی سیبری و چهار قطعه فیل ماهی پرورشی بدست آمده است.
این مقام مسئول با اشاره به مولد سازی ۴ هزار قطعه از ماهیان خاویاری در مزرعه مذکور اظهار کرد: پیش بینی می‌شود تا پایان سال جاری ۱۷۰۰ قطعه ماهی خاویاری به مرحله استحصال برسد و به تولید بیش از هزار کیلوگرم خاویار از این مزرعه برسیم.
به گفته وی؛ ماهیان خاویاری پس از سه سال نگهداری به منظور تعیین جنسیت و تعیین مراحل اوولاسیون مورد آزمایش‌های سونوگرافی قرار می‌گیرند.
فلاحی افزود: مزرعه پرورش ماهیان خاویاری استهبان یکی از مزارع موفق کشور است که ماهیان خاویاری از گونه‌های سیبری، فیل ماهی، چالباش، ازون برون و هیبرید زایا در آن پرورش داده می‌شود.
مدیر شیلات و امور آبزیان سازمان جهاد کشاورزی استان فارس اضافه کرد: این استان با تولید ۱۵۰ تن گوشت ماهی خاویاری و ۸۵۰ کیلوگرم خاویار در سال ۱۴۰۰ از سه مرکز پرورش ماهیان خاویاری مقام اول در بین استان‌های غیر ساحلی را دارد.