خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

شنبه، 20 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

رویترز: نفتکش حامل نفت ایران وارد آب‌های ونزوئلا شد

باشگاه خبرنگاران | بین‌الملل | دوشنبه، 23 خرداد 1401 - 23:30
خبرگزاری رویترز مدعی شد نفتکش حامل نفت خام ایران در آخر هفته جاری (یکشنبه) وارد آب‌های ونزوئلا شده است.
ايران،ونزوئلا،نفت،جمهور،كشور،مادورو،يكجانبه،رويترز،محموله

نشریه رویترز در گزارشی اعلام کرد که یک نفتکش با پرچم ایران حامل حدود یک میلیون بشکه نفت خام وارد آب‌های ونزوئلا شده است.
به ادعای رویترز، این محموله سومین محموله نفت خام ایران است که توسط شرکت «بازرگانی نفت ایران» (NICO) به شرکت نفت دولتی «پترولئوس دی ونزوئلا» (PDVSA) عرضه می‌شود.
ونزوئلا شریک کلیدی ایران در آمریکای لاتین برای مقابله با تحریم‌های یکجانبه آمریکاست و نفت ایران را در پالایشگاه‌های خود فرآوری می‌کند.
تا پایان سال ۲۰۰۸ همکاری ایران با ونزوئلا شامل ساخت کارخانه مونتاژ خودرو، کارخانه سیمان و برقراری پرواز مستقیم بین تهران، دمشق و کاراکاس توسط ایران ایر بوده است.
از آن زمان، روابط تجاری ایران و ونزوئلا به‌ طور پیوسته افزایش یافته و دو کشور فعالیت‌های اقتصادی مشترکی را در بخش‌های مختلفی از جمله انرژی، کشاورزی، ساخت مسکن و زیرساخت‌ها آغاز کرده‌اند.
اردیبهشت‌ماه سال جاری «جواد اوجی» وزیر نفت کشورمان در سفری رسمی به ونزوئلا با «نیکلاس مادورو» رئیس‌ جمهور این کشور و «طارق الایسامی» همتای ونزوئلایی خود دیدار و مذاکره کرد.
رئیس جمهور ونزوئلا این دیدار را «نشستی سازنده برای تعمیق پیوند‌های برادری و همکاری در زمینه انرژی» توصیف کرد.
همچنین وزارت نفت ونزوئلا هدف این دیدار‌ها را «دستیابی به راهکار‌هایی برای غلبه بر تحریم‌های یکجانبه تحمیلی آمریکا» عنوان کرد.
همچنین رؤسای جمهور ایران و ونزوئلا، در سفر مادورو به ایران روز شنبه ۲۱ خرداد ۱۴۰۱ در مجموعه فرهنگی- تاریخی سعدآباد سند همکاری‌های جامع راهبردی ۲۰ ساله دو کشور را امضا کردند.