خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

شنبه، 17 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

بسیج برای همکاری با قوه قضائیه آماده است

مهر | سیاسی | یکشنبه، 22 اردیبهشت 1398 - 12:22
رئیس سازمان بسیج مستضعین گفت: بسیج این ظرفیت را دارد که در راستای مقابله با آسیب‌های اجتماعی به دستگاه‌های قضائی کمک کند.
بسيج،اجتماعي،ديدار،حقوقدانان،تعامل

به گزارش خبرگزاری مهر، سردار غلامحسین غیب پرور رئیس سازمان بسیج مستضعفین در دیدار با علی القاصی دادستان تهران با تاکید بر همکاری، تعامل، همفکری وهم اندیشی بسیج با دادستانی تهرانی، گفت: بسیج ظرفیت این را دارد که در راستای مقابله با آسیب‌های اجتماعی به دستگاه‌های قضائی کمک کند و همچنین بسیج در راستای مسائل اجتماعی و فرهنگی آماده هر گونه مشاوره را دارد.
وی ادامه داد: نیاز است که کار ویژه ای در خصوص مطالبات فرهنگی و اجتماعی که امام خامنه ای رهبر معظم انقلاب اسلامی مطرح کرده اند تشکیل شود و بسیج آمادگی لازم برای شرکت در این جلسات تخصصی به منظور همکاری و تعامل را دارد.
القاصی نیز در این دیدار، گفت: ما آمادگی داریم که از ظرفیت بسیج برای حل معضلات و آسیب‌های اجتماعی استفاده کنیم.
بهرامیان مسئول بسیج حقوقدانان نیز در این دیدار، پیشنهاد داد که بسیج حقوقدانان و قضات انقلابی و بسیجی می‌توانند در هیئت‌های اندیشه ورز حضور مستمر داشته باشند.