خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

پنجشنبه، 01 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

صهیونیست‌ها یک کودک خردسال فلسطینی را بازداشت کردند +عکس

باشگاه خبرنگاران | بین‌الملل | دوشنبه، 23 خرداد 1401 - 16:47
نظامیان اشغالگر صهیونیستی امروز دوشنبه در اقدامی وحشیانه یک کودک خردسال فلسطینی را بازداشت کردند.
صهیونیست‌ها یک کودک خردسال فلسطینی را بازداشت کردند +عکس

نظامیان اشغالگر صهیونیستی در ایست بازرسی برطعه در نزدیک جنین، کودک خردسالی را به نام حمودی مصطفی عماش به بهانه اینکه به سربازان پاسگاه توهین کرده است بازداشت کردند.
خبرگزاری شهاب نیوز اعلام کرد صهیونیست‌ها این کودک خردسال را به تنهایی برای بازجویی برده اند.
پیش از این بازداشت یک کودک ۱۲ ساله فلسطینی در شهرک الخادر سوژه رسانه‌ها شده بود.
در ویدئویی که از بازداشت این کودک منتشر شده بود، افسر اسرائیلی بر روی سینه کودک می‌نشیند و سعی در مهار او دارد.
داده‌های انجمن اسرای فلسطینی نشان می‌دهد تعداد اسیران و زندانیان فلسطینی در زندان‌های اشغالی رژیم صهیونیستی تا پایان فوریه ۲۰۲۲ به حدود چهار هزار و ۴۰۰ زندانی رسیده است.
در این میان، ۱۶۰ نفر از زندانیان کودک بوده اند.
از آنجایی که این افراد همچنان در بازداشت به سر می‌برند، علاوه بر اینکه در حین دستگیری مورد ظلم قرار می‌گیرند، از دوران کودکی خود از جمله ادامه تحصیل محروم می‌شوند.
بر اساس آمار ارائه شده از سوی سازمان بین المللی دفاع از کودکان فلسطینی، در سال گذشته میلادی ۷۸ کودک فلسطینی زیر ۱۸ سال به شهادت رسیده اند.
همچنین ۱۷ کودک در کرانه باختری و ۶۱ کودک در نوار غزه شهید شده اند.
در این میان ۲۶ کودک زیر ۸ سال و ۱۷ کودک بین ۹ تا ۱۲ ساله بوده اند.