خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 28 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

ترویج فرهنگ غدیر مهم‌ترین راهکار برای مقابله با توطئه دشمنان است

مهر | استان‌ها | یکشنبه، 22 خرداد 1401 - 15:31
زنجان-رئیس بنیاد بین المللی غدیر استان زنجان گفت: ترویج فرهنگ غدیر مهم‌ترین راهکار برای مقابله با توطئه ها و حربه های دشمنان است.
غدير،استان،زنجان،فرهنگ،خطبه،ولايت،ترويج

به گزارش خبرنگار مهر، آیت الله علی خاتمی ظهر یکشنبه در نخستین جلسه شورای راهبردی و سیاستگزاری غدیر استان زنجان گفت: باید برنامه‌های عید غدیر خم در استان با شکوه و جلال خوبی برگزار شود.
وی با بیان اینکه فرهنگ واقعه غدیر باید هر چه بیشتر برای مردم تبیین شود، افزود: ترویج فرهنگ غدیر مهم‌ترین راهکار برای مقابله با توطئه ها و حربه های دشمنان است.
نماینده ولی فقیه در استان زنجان، با بیان اینکه فرهنگ غدیر فرهنگی برای سعادت کل بشریت است، گفت: ترویج این فرهنگ وظیفه همه شیعیان است.
خاتمی بر لزوم اهمیت و نقش خطبه فاطمه زهرا در دفاع از ولایت و امامت امام علی تاکید کرد و ابراز داشت: ترویج و تبلیغ هر چه بیشتر مفاد این خطبه و خطبه غدیر توسط مبلغین و ائمه جمعه و جماعات در طول دهه امامت و ولایت باید مد نظر قرار گیرد.
وی افزود: کارگاه‌های آموزشی، نشست‌های علمی و تولید خوراک فکری برای جامعه در دهه ولایت در استان برگزار شود.
نماینده ولی فقیه در استان زنجان، خواستار افزایش سطح هم افزایی و مشارکت هر چه بیشتر مردم و مسوولین در برگزاری هر چه باشکوه‌تر برنامه‌های غدیر شد، افزود: در گذشته بزرگترین جشن‌های شهر زنجان جشن غدیر و نیمه شعبان بود که به صورت خود جوش توسط خود مردم برگزار می شد.