خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

سه شنبه، 17 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

جشنواره مد لباس بانوان مسلمان اندونزی برگزار شد

مهر | دین و اندیشه | یکشنبه، 22 اردیبهشت 1398 - 11:39
جشنواره مد لباس بانوان مسلمان اندونزی در سالن گردهمایی مرکز کنوانسیون جاکارتا برگزار شد.
مد،جشنواره،اندونزي،مسلمان،آرايش،حجاب،بانوان

به گزارش خبرنگارمهر، جشنواره مد لباس بانوان مسلمان اندونزی ۲۰۱۹ از ۱ تا ۴ مه ۲۰۱۹ در سالن گردهمایی مرکز کنوانسیون جاکارتا برگزار شد.
این جشنواره انواع مختلفی از لباس‌های بانوان مسلمان را از سنتی گرفته تا معاصر و شرعی به نمایش گذاشت.
در این جشنواره غرفه‌های خرده فروشی، نمایش مد، تجارت الکترونیکی، سمینار و رقابت طراحان مد برگزار می‌شود.
یکی از اهداف برنامه این است که اندونزی به عنوان یک ملاک مد اسلامی در جهان تبدیل و معرفی بشود.
برگزاری این جشنواره به عهده اتاق مد لباس اندونزی (Indonesian Fashion Chamber یا IFC) است که با جامعه مادران محجبه (Hijabers Mom Community) و مؤسسه مد اسلامی (Islamic Fashion Institute) همکاری می‌کند.
صنعت مد، قطعاً از آرایش و حجاب جدا نیست؛ بنابراین، در این جشنواره نیز رقابت در زمینه آرایش و سبک حجاب برای زنان جوان مسلمان که به دنیای مد و مد روز علاقه دارند، برپا می‌شود.
معاملات به ارزش ۴۵ میلیارد روپیه در این جشنواره مورد هدف قرار گرفته است.
گفتنی است ۱۰۰ طراح و ۴۰۰ مارک محلی در این رویداد حضور خواهند یافت.