خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

چهارشنبه، 31 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

19 درصد دانش‌آموز استان کرمان در مدارس غیردولتی تحصیل می‌کنند- اخبار کرمان - اخبار استانها تسنیم

تسنیم | استان‌ها | یکشنبه، 22 خرداد 1401 - 13:54
گروه استان‌ها - مدیرکل آموزش و پرورش استان کرمان گفت: 19 درصد دانش آموز و نوآموز استان کرمان معادل 141 هزار و 605 دانش آموز در مدارس غیردولتی تحصیل می‌کنند.
كرمان،پرورش،استان،آموزش،غيردولتي،مدارس،جلسه،نيروهاي،شاغل،تجه ...

به گزارش خبرگزاری تسنیم از کرمان ، دومین جلسه شورای آموزش و پرورش استان کرمان در سال 1401 ظهر امروز با حضور محمدمهدی فداکار استاندار کرمان و رئیس شورای آموزش و پرورش استان، مدیران کل آموزش و پرورش و نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس استان کرمان و سایر اعضا در سالن پیامبر اعظم (ص) استانداری کرمان برگزار شد.
در این جلسه رضا رضایی مدیرکل آموزش و پرورش استان کرمان در این جلسه دومین جلسه با بیان اینکه، 141 هزار و 605 دانش آموز و نوآموز استان کرمان که 19 درصد پوشش دانش آموزی استان را شامل می‌شود در مدارس غیردولتی تحصیل می‌کنند اظهار داشت: 26 هزار و 890 نیروی انسانی در 3 هزار و 40 مدرسه غیردولتی استان کرمان در حال ارائه خدمات آموزشی و پرورشی هستند.
وی افزود: نیروهای پیشکسوت بازنشسته، نیروهای شاغل رسمی و نیروهای آزاد، حجم قابل توجهی از همکاران شاغل ما در آموزش و پرورش استان کرمان را تشکیل می‌دهند.
مدیرکل آموزش و پرورش استان کرمان بیان کرد: مدارس غیردولتی در راستای اجرای اسناد بالادستی به ویژه سند تحول بنیادین آموزش و پرورش و بیانیه گام دوم انقلاب و در چارچوب قانون تاسیس مدارس غیردولتی از طریق جذب مشارکت‌های مردمی، بخش عظیمی از رسالت تعلیم و تربیت فرزندان دیار کریمان را در تراز نظام مقدس جمهوری اسلامی به دوش گرفته‌اند.
وی گفت: طبق ماده 10 قانون تاسیس، مصوب سال 1395 بانک‌های کشور موظف هستند 35 تا 50 درصد نیاز مالی موسسان مدارس و مراکز غیردولتی آموزش و پرورش را که از کارکنان دولت با سابقه آموزشی هستند برای توسعه و تجهیز فضای آموزش و پرورش و تامین تجهیزات و امکانات مورد نیاز به صورت قرض الحسنه و سایر اشخاص از دیگر منابع تامین کنند.
انتهای پیام/511/ش