خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

شنبه، 17 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

تشدید نظارت ها بر بازار کالاهای اساسی و تنظیم بازار

باشگاه خبرنگاران | اقتصادی | شنبه، 21 خرداد 1401 - 10:24
وزیرجهاد کشاورزی گفت: از امروز بر قیمت کالاهای اساسی همچون لبنیات، حبوبات و دیگر کالاها نظارت صورت می گیرد.
قيمت،نظارت،افزايش،لبنيات،قلم،مردمي،زنجيره،جهاد

شرکت لبنیات متخلف در قیمت گذاری عقب نشینی کرد
آقای سیدجواد ساداتی نژاد وزیر جهاد کشاورزی گفت: از امروز در حوزه محصولات کشاورزی همچون لبنیات، حبوبات، انواع برنج وارداتی، شکر و روغن برای مردمی سازی یارانه‌ها نظارت از ابتدای زنجیره تامین صورت می‌گیرد.
همچنین شرکت متخلف در افزایش قیمت برخی محصولات لبنی فراخوانده شد و مقرر شد قیمت‌ها اصلاح شود.
به گفته او، با توجه به ضوابط جدید تعزیرات در جریمه‌ها و اختیارات، تسلط بهتری بر بازار ایجاد می‌شود و نظارت مردمی تکمیل کننده نظارت هاست و مردم در این راستا می‌توانند تخلفات را به سامانه ۱۲۴ اعلام کنند تا برخورد‌های قانونی صورت گیرد.
آقای ساداتی نژاد می‌گوید: در حوزه لبنیات ۴ قلم اصلی برای مردمی سازی یارانه‌ها افزایش قیمت پیدا کرد که با تشدید نظارت‌ها هم کارخانه‌ها ملزم به رعایت آن هستند.
وزیر جهاد کشاورزی گفت: بر مبنای گزارش افزایش قیمت‌ها جز ۴ قلم کارخانه احضار و پس از شنیدن توضیحات ملزم به اصلاح قیمت شد و برای چند روز در ۲ قلم به منظور جبران اقدام به عرضه کمتر از نرخ مصوب کرد.
با اصلاح نظام یارانه قیمت ۴ قلم کالا اعم از مرغ، تخم مرغ، روغن و لبنیات افزایش یافت که برخی دیگر از کارخانه‌های تولیدی و مغازه داران با سوء استفاده از شرایط بازار، قیمت دیگر کالا‌ها افزایش دادند که در این راستا یک هزار نفر در کشور کار تشدید و نظارت و بازرسی در کل زنجیره تامین را عهده دار هستند.
طبق گفته وزیر جهاد بسیج اصناف و وزارتخانه در راستای مردمی سازی یارانه‌ها یک بخش از کنترل و نظارت بازار را از ابتدای زنجیره انجام می‌دهد تا با تخلفات برخورد شود.