خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

سه شنبه، 20 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

همکاری ایران و قرقیزستان در زمینه گردشگری گسترش می‌یابد

فارس | بین‌الملل | جمعه، 20 خرداد 1401 - 20:37
سفارت قرقیزستان در تهران با حضور در اولین نمایشگاه بین المللی «گردشگری در جهان اسلام» اطلاعاتی در زمینه گردشگری در اختیار بازدیدکندگان قرار داد.
قرقيزستان،گردشگري،برگزار،شركت،كشور،ايران،مسافرتي

به گزارش خبرنگار خبرگزاری فارس در بیشکک، سفارت قرقیزستان در ایران در اولین نمایشگاه بین‌المللی «گردشگری در جهان اسلام» که در تهران برگزار شد، شرکت کرد و با بیش از 20 شرکت مسافرتی ایرانی که علاقه مند به همکاری با جمهوری قرقیزستان هستند، جلساتی برگزار و ارتباطاتی برقرار شد.
همچنین وزارت گردشگری ایران، انجمن تورگردانان ایران و مجموعه نمایشگاهی «شهر آفتاب» از غرفه قرقیزستان که توسط سفارت این کشور برگزار شده بود، بازدید کردند.
در این غرفه مطالب ویدئویی و چاپی در مورد پتانسیل گردشگری، فرهنگ، اقتصاد قرقیزستان، کاتالوگ ها و بروشورهای شرکت های مسافرتی و اطلاعاتی در مورد دیدنی های این کشور ارائه شد.
همچنین در این نمایشگاه با بیش از 20 شرکت مسافرتی ایرانی که علاقه مند به همکاری با قرقیزستان در زمینه تبادل گردشگر هستند، جلساتی برگزار و ارتباط برقرار شد.
لازم به ذکر است که «توردکون سیدیکوف»، سفیر جمهوری قرقیزستان در ایران قبلا نیز با «جواد قناعت» استاندار خراسان جنوبی دیدار کرده بود.
در این دیدار موضوعات توسعه همکاری‌های بین مناطق دو کشور و اجرای پروژه‌های مشترک مورد بحث و بررسی قرار گرفت.
دیپلمات قرقیزستانی خاطر نشان کرد: توسعه همکاری‌های متقابل بین مناطق دو کشور حائز اهمیت است که باعث تشدید همکاری‌های دوجانبه در بخش‌های تجاری، اقتصادی، سرمایه‌گذاری و گردشگری و همچنین در سطح دولت‌های محلی می‌شود.
انتهای پیام/.