خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

شنبه، 03 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

بارش‌ها در کشور 28.4 درصد کاهش یافت- اخبار هواشناسی - اخبار اقتصادی تسنیم

تسنیم | اقتصادی | جمعه، 20 خرداد 1401 - 15:30
بررسی آمار بارش‌های کشور از ابتدای سال آبی جاری در مقایسه با میانگین دوره بلندمدت نشان می‌دهد بارش‌ها در کشور 28.4 درصد کاهش یافته است.
درصد،درصدي،آبي،منفي

به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم، بر اساس جزئیات جدول اطلاعات پهنه‌ای بارش‌های سازمان هواشناسی از ابتدای سال آبی جاری تا 19 خردادماه در مقایسه با مدت مشابه سال آبی گذشته بارش‌ها در کشور رشد منفی 28.4 درصدی را ثبت کرده است.
بیشترین کاهش بارش با منفی 61.4 درصد مربوط به استان ایلام است.
استان‌های سمنان، کرمانشاه، خوزستان و سیستان و بلوچستان نیز در بارش‌ها به ترتیب رشد منفی 48.6 درصدی، 46.8 درصدی، 48.3 و 44.9 درصد داشته‌اند.
در استان‌های شمالی یعنی گیلان، مازندران و گلستان نیز کاهش بارش‌ها به ترتیب 5.5 درصد، 8.4 و 14.6 درصد ثبت کرده است.
تنها در استان هرمزگان در سال‌ آبی جاری تا 19 خرداد (دیروز) بارش‌ها در مقایسه با دوره بلندمدت 22.9 درصد افزایش یافته است.
انتهای پیام/