خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

شنبه، 30 خرداد 1405
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

سرقت ۲ میلیاردی پرستار خانگی

مشرق | اجتماعی و حوادث | جمعه، 20 خرداد 1401 - 06:18
پس از قرار حضوری احساس کردم که زن موجهی است و او را استخدام کردم اما پس از ۳ روز وقتی به خانه پدرم رفتم متوجه به هم ریختگی خانه‌اش شدم و پدرم هم بیهوش در اتاقش افتاده بود.
پرستار،پدرم،قرار،تحقيقات،پليس،هفدهم،كارآگاهان،استخدام

به گزارش مشرق، چند روز قبل مردی با مراجعه به پلیس تهران گفت: پدرم به تنهایی در خانه‌اش زندگی می‌کرد.
از آنجا که نیاز به مراقبت داشت تصمیم گرفتیم برایش یک پرستار خانگی استخدام کنیم .
یک هفته قبل از طریق آگهی در فضای مجازی با زنی آشنا شدیم که می گفت پرستار است .
پس از قرار حضوری احساس کردم که زن موجهی است و او را استخدام کردم اما پس از ۳ روز وقتی به خانه پدرم رفتم متوجه به هم ریختگی خانه‌اش شدم و پدرم هم بیهوش در اتاقش افتاده بود که بلافاصله به اورژانس خبر دادم.
بعد از آن متوجه شدم۸۰۰ میلیون تومان از خانه پدرم سرقت شده است و حالا هم از آن پرستار شکایت دارم.
سرهنگ علی ولیپور گودرزی رئیس پلیس آگاهی تهران بزرگ در این باره گفت: پس از اظهارات شاکی کارآگاهان پلیس تحقیقات خود را آغاز کردند و مشخص شد که زن پرستار یکی از مجرمان سابقه دار و حرفه‌ای است.
با به دست آمدن این اطلاعات دستگیری وی در دستورکار مأموران اداره هفدهم قرار گرفت.
وی در حالی که قصد اجرای نقشه تازه‌ای داشت، بازداشت شد.
در تحقیقات اولیه سارق ۳۸ ساله به جرم خودش اعتراف کرد و چهار مالباخته دیگر نیز شناسایی شدند .
متهم با صدور قرار قانونی از سوی بازپرس پرونده برای تحقیقات تکمیلی در اختیار کارآگاهان اداره هفدهم قرار گرفت.
کارشناسان ارزش ریالی اموال مسروقه را ۲ میلیارد تومان اعلام کردند.