سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

مقتدی صدر: نمایندگان جریان صدر استعفا دهند!

مشرق | بین‌الملل | پنجشنبه، 19 خرداد 1401 - 18:12
مقتدی صدر رهبر جریان صدر در سخنانی با بیان اینکه اکثریت در پارلمان از آن جریان صدر است، از نمایندگان عضو این جریان خواست تا استعفای خود را بنویسند.
صدر،مقتدي،اكثريت

به گزارش مشرق، «مقتدی صدر» رهبر جریان صدر عراق امروز (پنج شنبه) در سخنانی گفت که عدم تشکیل دولت اکثریت ملی در عراق تنها دو راه در مقابل وی قرار داده است، یا اینکه به اپوزیسیون بپیوندد یا از پارلمان خارج شود.
مقتدی صدر از تمامی نمایندگان جریان صدر خواست تا استعفای خود را نوشته و آماده کنند تا در روزهای آتی به آن‌ها بگوید که استعفای خود را ارائه دهند.
مقتدی صدر افزود: «من هیچ دغدغه‌ای در مورد قدرت و سیاست ندارم و فقط می‌خواهم افراد فاسد را افشا کنم.!
اکثریت برای ماست نه برای دیگران و من در دولت توافقی شرکت نخواهم کرد».
وی با بیان اینکه انسداد سیاسی موجود در عراق تصنعی است، تاکید کرد: «اصلاحات کشور تنها با دولت اکثریت ملی خواهد بود.»