خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

جمعه، 02 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

قاتل متواری بعد از ۲ سال دستگیر شد

مهر | استان‌ها | پنجشنبه، 19 خرداد 1401 - 16:41
زنجان-رئیس پلیس آگاهی استان زنجان گفت: پس از ۲ سال قاتل متواری دستگیر شد.
اختلافات،استان،زنجان،مراجع،قتل،ملكي

به گزارش خبرگزاری مهر، رهنگ محمدعلی آدینه‌لو با اشاره به اینکه حدود دو سال قبل در شهرستان طارم قتلی اتفاق افتاد، اظهار کرد: علت این قتل اختلافات ملکی بود و فردی حدود ۵۰ ساله اقدام به تیراندازی کرد و فرد مورد حمله قرار گرفته شده نیز در بیمارستان بر اثر خونریزی ناشی از اصابت گلوله جان خود را از دست داد؛ قاتل نیز بلافاصله متواری شد.
وی افزود: با همکاری دادستانی، عوامل قضایی و تلاش‌های کاراگاه‌های پلیس آگاهی استان زنجان، شب گذشته (۱۸ خردادماه) قاتل در یکی از کوهستان‌های استان‌های همجوار دستگیر و تحویل مراجع قضایی شد.
آدینه‌لو با اشاره به اینکه بررسی‌ها نشان می‌دهد که اختلافات خانوادگی و ملکی مهم‌ترین عوامل وقوع خشونت منجر به قتل در سطح استان زنجان است، تصریح کرد: حدود ۳۰ درصد قتل‌های استان ناشی از کنترل نکردن خشم است.
رئیس پلیس آگاهی استان زنجان با تاکید بر اینکه قتل موضوعی است که دامان چندین خانواده را می‌گیرد و تبعات منفی بسیاری نیز برای جامعه دارد، خاطرنشان کرد: در مراجع قانونی کشور راهکارهای حل این اختلافات وجود دارد، از این رو افراد به جای توسل به خشونت می‌توانند با مراجعه به مراجع قانونی اختلافات خود را حل کند.