خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

سه شنبه، 24 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

لحظه خاموش‌کردن دوربین‌های فراپادمانی آژانس- اخبار دیپلماسی ایران - اخبار بین الملل تسنیم

تسنیم | بین‌الملل | پنجشنبه، 19 خرداد 1401 - 14:52
سازمان انرژی اتمی ایران فیلمی از لحظه خاموش کردن (قطع برق) دوربین‌های فراپادمانی آژانس بین‌المللی انرژی اتمی منتشر کرده است.
آژانس،اتمي،انرژي،ايران،حذف،كشور،نظارتي

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری تسنیم، روز گذشته (چهارشنبه) بهروز کمالوندی، سخنگوی سازمان انرژی اتمی در یک گفت‌وگوی تلویزیونی با اشاره به حذف دو دوربین از دوربین‌های نظارتی آژانس انرژی اتمی در ایران گفت: با توجه به همکاری گسترده ایران و آژانس بین المللی انرژی اتمی متاسفانه رفتار آژانس یک رفتار مناسب این همکاری نبوده و با تلاش کشورهای غربی به خصوص سه کشور اروپایی و غربی تحرکاتی را علیه کشور ما آغاز کردند.
کمالوندی اظهار داشت: بر این اساس، تصمیم گرفتیم برخی از همکاری‌ها که فراتر از پادمان بود و جزو تعهدات ما نبود و تنها بر مبنای حسن نیت این کارها را انجام می‌دادیم، مثل ضبط برخی از فعالیت‌ها توسط دوربین‌های آژانس، سنجش غنای برخط یا فلومتر، دستور داده شد که فعالیتشان متوقف شود.
در همین راستا سازمان انرژی اتمی ایران فیلمی از لحظه خاموش کردن (قطع برق) دوربین‌های فراپادمانی آژانس بین‌المللی انرژی اتمی در تاریخ 1401/03/18 منتشر کرده است:
در همین حال یک منبع دیپلماتیک در گفت‌وگو با الجزیره گفت که مدیرکل آژانس بین‌الملل انرژی اتمی می‌گوید ایران 20 دوربین و یک سری تجهیزات نظارتی آژانس را حذف کرده است.
«گروسی» اقدام ایران در حذف دوربین‌ها را تأسف‌بار و ضربه‌ای به راستی‌آزمایی صلح‌آمیز بودن برنامه این کشور می‌داند.
انتهای پیام/