طرز پخت سمبوسه میگو + فیلم
باشگاه خبرنگاران
|
چندرسانهای
|
پنجشنبه، 19 خرداد 1401 - 10:41
یک کارشناس آشپزی طرز تهیه سمبوسه میگو را مرحله به مرحله آموزش داده است.

سمبوسه از جمله غذاهای سنتی و محلی جنوب ایران است که ریشه در شهر آبادان دارد که میتوان این غذا را در طعم های مختلف مانند گوشت، سیب زمینی و میگو تهیه کرد.
سیب زمینی، پیاز، میگو، نمک، فلفل، زردچوبه، پودر سیر،زنجبیل، پودر تخم گیشنیز و سس فلفلی، ذرت پخته، نخود فرنگی پخته، پنیر پیتزا و خمیر پیراشکی برای تهیه این سمبوسه لازم است.
بیشتر بخوانید:
رژیم غذایی مناسب در فصل امتحانات + فیلم