خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

سه شنبه، 30 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

جردن باروز در فکر حضور در MMA

ایسنا | ورزشی | یکشنبه، 22 اردیبهشت 1398 - 09:38
جردن باروز کشتی‌گیر آمریکایی و قهرمان المپیک و جهان قصد دارد یک بار شانس خود را در هنرهای رزمی MMA امتحان کند.
باروز،جردن،رزمي

جردن باروز کشتی‌گیر آمریکایی و قهرمان المپیک و جهان قصد دارد یک بار شانس خود را در هنرهای رزمی MMA امتحان کند.
به گزارش ایسنا، جردن باروز ۳۰ ساله و دارنده یک مدال طلای المپیک و چهار مدال طلای جهان پس از شرکت در مسابقات " کشتی در خیابان" در این زمینه گفت: من مطمئن هستم که می‌توانم در مبارزات UFC به موفقیت برسم اما این بدان معنا نیست که می‌خواهم در این مسابقات به میدان بروم و خودم را ثابت کنم.
وی خاطر نشان کرد: در ورزش‌های رزمی شما نمی‌توانید تنها بر مهارت کشتی متکی بوده و باید به هنرهای این ورزش هم آشنا باشید اما می‌خواهم یکبار شانس خود را در MMA امتحان کنم.
انتهای پیام