خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

سه شنبه، 10 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

ایجاد 19هزار شغل در کردستان مشکل اشتغال را برطرف می‌کند- اخبار کردستان - اخبار استانها تسنیم

تسنیم | استان‌ها | چهارشنبه، 18 خرداد 1401 - 12:37
گروه استان‌ها - استاندار کردستان گفت: هدف‌گذاری برای ایجاد 19هزار شغل در استان مشکل اشتغال را برطرف خواهد کرد و می‌طلبد که همه مسئولان برای تحقق این مهم،‌ پای کار بیایند.
اشتغال،امداد،كميته،كردستان،تحقق،رضا،حمايت

به گزارش خبرگزاری تسنیم از سنندج ، اسماعیل زارعی‌کوشا پیش‌ازظهر امروز در جشن خودکفایی مددجویان و اشتغال که با حضور رئیس کمیته امداد کشور در اردوگاه علی ابن ابی طالب(ع) کمیته امداد در روستای قار این شهر برگزار شد، با تبریک دهه کرامت و فرا رسیدن ولادت با سعادت امام رضا(ع) اظهار داشت: مردمان شیعه و سنی از ارادتمندان اهل‌بیت(ع) هستند تا جایی که یکی از نام‌های پرطرفداری که برای فرزندانشان انتخاب می‌کنند، "رضا" است.
وی گفت: کمیته امداد در سال‌های اخیر نه تنها در حوزه اشتغال موفق بوده بلکه الهام‌ بخش و الگوی خوبی برای دولت‌ها بوده است.
استاندار کردستان طراحی شغل، راه‌اندازی کارگاه‌های خرد اشتغال‌زایی و حمایت کمیته امداد از جوانان را قابل تقدیر دانست و تصریح کرد: هدف‌گذاری 19 هزار اشتغال با اعتبار 900میلیارد تومان در کردستان در سال‌جاری جزو تعهداتی بوده که در صورت تحقق، مشکل اشتغال را برطرف می‌کند.
وی با بیان اینکه ایجاد اشتغال منجر به کاهش آسیب‌های اجتماعی و کاهش آمار بیکاری استان در کشور خواهد شد، افزود: از همه مجموعه‌ها و بانک‌ها انتظار می‌رود که امسال با قوت بیشتر نهاد کمیته امداد را حمایت کرده تا سه برابر میزان اشتغال برنامه‌ریزی شده در کردستان تحقق یاید.
زارعی‌کوشا بیان کرد: همه دستگاه‌های دولتی برای ایجاد اشتغال در استان کردستان پای کار بیایند و در راستای تحقق شعار سال گام بردارند.
انتهای پیام/481/ن