خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 18 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

درویش: پرونده دیدار تراکتور با پرسپولیس را به فیفا می‌بریم / محمودی: محرومیت بازیکنان پرسپولیس سبک است

باشگاه خبرنگاران | ورزشی | چهارشنبه، 18 خرداد 1401 - 11:18
مدیرعامل باشگاه پرسپولیس گفت: آرای کمیته انضباطی در چند ماه گذشته واقعا تعجب برانگیز بوده است، گزارش ناظر و داور این مسابقه موجود است.
بازي،راي،تراكتور،كميته،انضباطي،هواداران،پرسپوليس،تيم

رضا درویش در مورد رای کمیته انضباطی درباره بازی این تیم برابر تراکتور گفت: آرای کمیته انضباطی در چند ماه گذشته واقعا تعجب برانگیز بوده است، زیرا گزارش ناظر و داور این مسابقه موجود است و مردم هم صحنه‌ها را از تلویزیون مشاهده کردند.
سوال اول من این است که چرا رای این بازی با ۳ هفته تاخیر اعلام شد؟
ثانیا مگر ما میزبان بودیم که هواداران ما را از بازی خانگی محروم کردند؟
هواداران تراکتور این همه علیه بازیکنان ما فحاشی کرده و سنگ زدند، اما رای را علیه ما صادر کردند.
سال گذشته هم چنین اتفاق مشابهی افتاد و در بازی ما با سپاهان هواداران حریف شیشه اتوبوس ما را شکستند و پرسپولیس از بازی خانگی محروم شد.
ما با این رویه مجبوریم این پرونده را مستقیما به فیفا ببریم.
تیم‌های فوتبال تراکتور و پرسپولیس در چارچوب هفته بیست و هشتم لیگ برتر روز ۲۹ اردیبهشت به مصاف هم رفتند و این مسابقه تا دقیقه ۷۰ ادامه داشت، اما به درگیری کشیده شدن بازی توسط هواداران تیم تراکتور و پرتاب‌های متوالی سنگ و اشیا به داخل زمین باعث شد تا داور بازی را نیمه تمام اعلام کند.
کمیته انضباطی بعد از بررسی این پرونده حکم خود را در این خصوص صادر کرد و رای به ۳ بر صفر شدن بازی به سود پرسپولیس داده است.
کاظم محمودی، سرپرست تیم فوتبال تراکتور در خصوص رای کمیته انضباطی گفت: تیم تراکتور از این رای خیلی ناراضی است و قطعا به کمیته استیناف شکایت خواهیم کرد و مطالبات خود را از این طریق پیگیری می‌کنیم و به نتیجه ۳ بر صفر اعتراض داریم.
به نظر من جریمه‌ای که کمیته انضباطی برای بازیکنان پرسپولیس در نظر گرفته خیلی سبک است و حتما باید درمورد این رای تجدیدنظر شود.
بیشتر بخوانید