خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

چهارشنبه، 31 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

مربی ایتالیایی در استقلال می‌ماند/ مذاکرات موفق با «گابریل پین»

مهر | ورزشی | چهارشنبه، 18 خرداد 1401 - 09:52
با وجود جدایی فرهاد مجیدی از استقلال، دستیار ایتالیایی وی همچنان به کارش در این تیم ادامه می‌دهد.
پين،استقلال،فصل،ادامه،تيم

به گزارش خبرنگار مهر، گابریل پین مربی ایتالیایی که ابتدای فصل گذشته به کادر فنی استقلال اضافه شد و از مردان تاثیر گذار و بی حاشیه در این تیم بود و بسیاری از کارشناسان نقش وی را در استحکام خط دفاعی و قهرمانی این تیم غیر قابل کتمان می‌دانند، علیرغم جدایی مجیدی از آبی پوشان کارش را در این تیم ادامه می‌دهد.
مدیران باشگاه استقلال که از عملکرد این مربی ایتالیایی رضایت دارند، باب مذاکرات جهت ادامه همکاری با وی را باز کرده که گفته می‌شود این مذاکرات ثمربخش بوده و با توجه به رضایت پین بابت حضور در این باشگاه، این همکاری در فصل آینده هم ادامه خواهد داشت.
بدین ترتیب فارغ از اینکه سرمربی استقلال در فصل آینده چه کسی باشد، پین می‌تواند به عنوان عضوی از کادر فنی همچنان روی نیمکت آبی پوشان بنشیند.