خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

سه شنبه، 20 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

عملیات اجرایی ۲ پروژه آبرسانی دالاهو آغاز شد

مهر | استان‌ها | سه شنبه، 17 خرداد 1401 - 16:24
کرمانشاه- عملیات اجرایی ۲ پروژه آبرسانی دالاهو با حضور مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب کشور و جمعی از مسئولان استان کرمانشاه آغاز شد.
آب،روستاي،بالغ،شهرستان،ريجاب

به گزارش مهر، ظهر سه شنبه با حضور اتابک جعفری مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب کشور، علیرضا کاکاوند مدیرعامل آبفا کرمانشاه عملیات اجرایی ۲ پروژه آبرسانی شهرستان دالاهو آغاز شد.
عملیات اجرایی پروژه‌های خط انتقال آب چشمه به تصفیه خانه آب شهر ریجاب و آبرسانی به ۳۹ روستای شهرستان دالاهو با جمعیتی بالغ بر ۱۰ هزار و ۳۵۱ نفر آغاز شد.
با بهره برداری از این پروژه‌ها اهالی شهر ریجاب و سه روستای (ژالگه، گوشکوری، داراب) با جمعیتی بالغ بر پنج هزار و ۹۰۲ نفر و ۳۹ روستای شهرستان با جمعیتی بالغ بر چهار هزار و ۴۴۹ نفر از نعمت آب شرب سالم و بهداشتی بهره مند می‌شوند.
این پروژه‌ها با اعتباری بالغ بر یک هزار و ۵۰ میلیارد ریال شامل سه هزار و ۲۰۰ متر لوله گذاری در شهر ریجاب و ۹۵ کیلومتر لوله گذاری، احداث ۴۱ باب مخزن ذخیره آب به ظرفیت ۲ هزار و ۳۵۰ مترمکعب، ساخت ۲۵ باب موتورخانه به ظرفیت ۷۱۲ مترمربع و ۲۵ واحد ایستگاه پمپاژ در ۳۹ روستای شهرستان دالاهو است.