خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 22 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

«ایران اینترنشنال» صدای صهیونیست‌ها را هم در آورد

فارس | بین‌الملل | سه شنبه، 17 خرداد 1401 - 00:53
خبرنگار معروف صهیونیستی خطاب به رسانه‌های اسرائیلی گفت که ایران اینترنشنال به عنوان خط جریان اسرائیل برای انتشار اطلاعات عمل می‌کند و نباید به گزارش‌های آن برای داخل اسرائیل استناد کرد.
ايران،شبكه،اينترنشنال،سعودي،منافع،اسرائيل

خبرنگار معروف صهیونیستی خطاب به رسانه‌های اسرائیلی گفت که ایران اینترنشنال به عنوان خط جریان اسرائیل برای انتشار اطلاعات عمل می‌کند و نباید به گزارش‌های آن برای داخل اسرائیل استناد کرد.
به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری فارس، «باراک راوید» خبرنگار شبکه خبری والا نیوز و پایگاه خبری آمریکایی «آکسیوس» در پیامی توییتری به شبکه سعودی «ایران اینترنشنال» پرداخت.
وی در این پیام توییتری به زبان عبری نوشت: «ایران اینترنشنال» یک شبکه ایران نیست.
این شبکه از ایران پخش نمی‌شود.
این شبکه از لندن و با بودجه سعودی (!!!) فعالیت می‌کند و وابسته به مخالفان ایرانی بوده و گاهی نیز به عنوان خط جریان اسرائیل برای انتشار اطلاعات عمل می‌کند.
رسانه‌های اسرائیلی با تشنگی گزارش‌های این شبکه را می‌بلعند و بدون اینکه این پیشینه را به اسرائیلی‌ها بدهند پخش می‌کنند.
بسه دیگه».
به گزارش خبرگزاری فارس، رسانه‌هایی مانند ایران اینترنشنال و BBC فارسی بارها ثابت کرده‌اند که نه تنها منافع ایران بلکه منافع مردم ایران هم هیچ ارزشی برایشان ندارد و آن‌ها صرفا مجری سیاست‌های خصمانه ابلاغی توسط دربار انگلیس و خاندان سعودی هستند.
واقعیتی که فرداد فرحزاد، سردبیر ایران اینترنشنال هم بارها به صراحت به آن اذعان داشته و گفته که «تنها برایش پول اهمیت دارد، نه منافع کشور».
انتهای پیام/.