خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

شنبه، 03 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

بازدید وزیر بهداشت از شعبه دانشگاه علوم پزشکی تهران در کربلا

مهر | دین و اندیشه | دوشنبه، 16 خرداد 1401 - 16:13
دکتر بهرام عین‌اللهی، وزیر بهداشت با همراهی دکتر حسین قناعتی رئیس دانشگاه علوم پزشکی تهران از شعبه بین‌الملل این دانشگاه در شهر کربلا «دانشگاه سبطین» دیدن کرد.
دانشگاه،پزشكي،عتبه،حسين

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از دانشگاه علوم پزشکی تهران، مسئولان ایرانی در حاشیه این بازدید با مسئولان سلامت و آموزش پزشکی عتبه حضرت امام حسین (ع) دیدار و تبادل‌نظر کردند.
وزیر بهداشت ایران با تأکید بر همکاری همه‌جانبه با دانشگاه سبطین گفت: با مأموریت هر یک از اعضای هیئت‌علمی که تمایل داشته باشند با عتبه امام حسین (ع) و دانشگاه سبطین همکاری کنند موافقت خواهد شد.
شعبه بین‌الملل دانشگاه علوم پزشکی تهران در شهر کربلا با نام دانشگاه سبطین (ع)، با همکاری عتبه حضرت امام حسین (ع) در حال راه‌اندازی است.
بر اساس تفاهم‌نامه‌ای که بین دانشگاه علوم پزشکی تهران و عتبه حضرت امام حسین (ع) شده، سرمایه‌گذاری و همه هزینه‌های جاری و حقوق استادان و کارکنان و … در دانشگاه سبطین با «مرکز سلامت و آموزش پزشکی عتبه» است و مدیریت آموزش و تأمین استاد با دانشگاه علوم پزشکی تهران خواهد بود.