۸۰ درصد نانواییهای خراسان شمالی به کارتخوان هوشمند متصل هستند
بجنورد- استاندار خراسان شمالی از ظرفیت استان برای پیشتازی در اجرای طرح هوشمندسازی نانواییها خبر داد و گفت: ۸۰ درصد نانواییهای استان به کارت خوانهای هوشمند متصل هستند.

به گزارش خبرنگار مهر، محمدرضا حسین نژاد صبح دو شنبه در شورای آرد و نان خراسان شمالی که در سالن جلسات استانداری برگزار شد، اظهار کرد: خراسان شمالی میتواند با اقدامات عملیاتی و تسریع در فرآیند امور، جزو استانهای پیشتاز در اجرای طرح هوشمند سازی نانواییها در سطح کشور قرار گیرد.
استاندار خراسان شمالی با تاکید بر ارزشمند بودن طرح هوشمند سازی نانواییها، گفت: با توجه به ثبت بیش از هشتاد درصدی نانواییهای استان به کارت خوانهای هوشمند، ضروری است تا سایر اطلاعات هم در کمترین زمان ممکن ثبت شود.
وی اجرای طرح هوشمند سازی نانواییها را موجب گرایش مردم به سوی مصرف گرایی واقعی دانست و تصریح کرد: جلوگیری از قاچاق آرد و استفاده نامتعارف از نان برای مصارف دامداریها از دلایل مهم اجرای طرح هوشمند سازی نانواییها است.
حسین نژاد گفت: باید سریعتر موانع اجرای این طرح در خراسان شمالی برطرف شود.