خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

جمعه، 09 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

کیفیت هوای قصرشیرین در شرایط اضطراری قرار گرفت

مهر | استان‌ها | یکشنبه، 15 خرداد 1401 - 20:30
کرمانشاه- مدیرکل محیط زیست استان کرمانشاه با اشاره به ورود توده گرد و خاک به جو استان، گفت: کیفیت هوای قصرشیرین در شرایط اضطراری قرار گرفت.
كرمانشاه،عدد،هوا،كيفيت

احد جلیلیان در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار کرد: طبق پیش‌بینی‌های انجام شده، توده گرد و خاک از سمت کشور عراق به استان کرمانشاه وارد شد و هوای شهرستان قصرشیرین در اثر گرد و خاک در شرایط اضطراری قرار گرفت و عدد شاخص لحظه‌ای کیفیت هوا در ایستگاه قصرشیرین ۲۹۰ گزارش شده است.
وی افزود: هوای شهرستان سرپل ذهاب نیز متأثر از گرد و خاک شده و در وضعیت هشدار قرار دارد و ناسالم بوده و عدد شاخص لحظه‌ای کیفیت هوا در ایستگاه سرپل ذهاب ۱۵۳ است.
مدیرکل محیط زیست استان کرمانشاه تصریح کرد: عدد شاخص لحظه‌ای کیفیت هوا در ایستگاه‌های زیبا پارک کرمانشاه ۱۴۹ و شهرداری مرکزی کرمانشاه ۱۲۲ است که بر این اساس وضعیت هوای کرمانشاه در شرایط هشدار است.
جلیلیان بیان کرد: عدد شاخص لحظه‌ای کیفیت هوا در ایستگاه اسلام‌آباد غرب ۷۸، فرمانداری پاوه ۹۶ و کنگاور ۶۶ است و تا کنون در وضعیت استاندارد قرار گرفته‌اند.