خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 25 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

قهرمانی پیرجهان و ناصح جهانی در مسابقات بین المللی دو و میدانی ترکیه

باشگاه خبرنگاران | ورزشی | یکشنبه، 15 خرداد 1401 - 00:30
مهدی پیرجهان و میلاد ناصح جهانی در مسابقات بین المللی دو و میدانی ترکیه به مقام قهرمانی دست یافتند.
ماده،ناصح،نصاب،ميداني

نخستین روز رقابت‌های بین المللی دو و میدانی ترکیه در حالی در شهر ارزروم برگزار شد که مهدی پیرجهان در ماده ۴۰۰ متر با مانع و میلاد ناصح جهانی در ماده ۲۰۰ متر توانستند قهرمان شوند و حسین ابارقی هم در یک رقابت نزدیک با ثبت حد نصاب ۲۱.۱۰ ثانیه پس از ناصح جهانی به عنوان نفر دوم به کار خود در این مسابقه پایان داد.
مهدی پیرجهان دونده تیم ملی دو و میدانی کشورمان با ثبت حد نصاب ۴۹.۷۲ ثانیه پیش از سایر رقبای خود به خط پایان رسید و قهرمان رقابت ماده ۴۰۰ متر مانع شد.
همچنین میلاد ناصح جهانی دونده ملی پوش کشورمان با ثبت حد نصاب ۲۱.۴ ثانیه مقام اول ماده ۲۰۰ متر را به دست آورد.
رقابت‌های بین‌المللی دو و میدانی ترکیه عصر امروز (یکشنبه) با برگزاری این مسابقات در مواد دو‌های امدادی به پایان خواهد رسید.
بیشتر بخوانید