خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

پنجشنبه، 08 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

نهضت امام خمینی محدود به جغرافیای ایران نبود

مهر | استان‌ها | شنبه، 14 خرداد 1401 - 23:06
گرگان- معاون فرهنگی اداره کل تبلیغات اسلامی گلستان گفت: نهضت امام خمینی محدود به جغرافیای ایران نبود بلکه هدف امام حذف جریان استکبار از جامعه جهانی بود.
انقلاب،اسلامي،ديلمي،فرهنگي،قرار،تبليغات،اسلام،معاون،جوانان،ا ...

حجت‌الاسلام رضا دیلمی در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار کرد: یکی از مواردی مهمی که در جهاد تبیین باید به آن پرداخته شود، عظمت حدوث انقلاب اسلامی و ریشه‌های آن است.
معاون فرهنگی تبلیغات اسلامی گلستان افزود: این موضوع که چگونه امام خمینی (ره) با توسل به قدرت الهی توانست هژمونی جهان استکبار را فرو بریزد باید مورد بحث و بررسی قرار بگیرد.
وی اضافه کرد: امروز انقلاب اسلامی با صلابت در بلندای جهان نظاره گره افول حتمی جریان و اقتدار استکبار جهانی است و این امر مهم به دلیل کار علمی دقیق و بصیرتی کردن در جامعه اتفاق افتاده است.
دیلمی بیان کرد: در طول ۴۳ سالی که از عمر بابرکت انقلاب اسلامی می‌گذرد، دشمنان نظام در پشت دیوارهای این کشور جنگ تمام عیار ادراکی و شناختی به راه انداختند و با راه اندازی انواع جنگ‌های اقتصادی، سیاسی، فرهنگی، اقلیمی تلاش کردند تا انقلاب اسلامی را از بین ببرند اما هرگز موفق نشدند.
وی جوانان مومن و انقلابی را مایه امید انقلاب اسلامی دانست و افزود: رهبر معظم انقلاب از جوانان کشور همواره با عظمت یاد می‌کند.
معاون فرهنگی تبلیغات اسلامی به جوانان کشور توصیه کرد در کنار کارهای علمی و پژوهشی در مورد تاریخ انقلاب اسلامی و عوامل تشکیل دهنده آن مطالعه کنند.
دیلمی اظهار کرد: توپخانه دشمن امروز جنگ سخت نیست بلکه عرصه مباحث رسانه‌ای و مباحث القا شبهات است بنابراین نیازمند بصیرت و هوشمندی است.
وی گفت: گفتمان انقلاب ناب محمدی از یکی از مهمترین محورهای خط امام است، اسلام نابی که ظلم ستیز، عدالت خواه و مدافع دفاع از محرومان است و این اسلام مقابل اسلام آمریکایی و تشریفاتی قرار دارد.
معاون فرهنگی تبلیغات اسلامی اذعان کرد: شعار مرگ بر آمریکا رمی جمرات جمهوری‌اسلامی ایران است و هرگز از آن کوتاه نخواهیم آمد.
دیلمی با بیان اینکه هرگاه کسی در شناخت جبهه حق دچار تردید کردید، ببینید دشمن کدام طرف را قرار داده افزود: امروز دشمنان ما ولایت فقیه، کانون خانواده، فرهنگ و اقتصاد ما را هدف قرار داده‌اند لذا باید با همه قوا در جهت حفظ و تقویت آن تلاش کنیم.
دیلمی اضافه کرد: معیار شناخت افراد از نظر امام راحل حال فعلی افراد است نه گذشته آنها و ما افرادی را دیده‌ایم که اوایل انقلاب در جبهه حق بودند ولی در مقابل قدرت و ثروت دچار لغزش شدند.