خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

شنبه، 27 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

سلام کرمانشاهی‌ها از طاق‌بستان به "فرمانده" + فیلم- اخبار کرمانشاه - اخبار استانها تسنیم

تسنیم | استان‌ها | شنبه، 14 خرداد 1401 - 14:13
گروه استان‌ها ـ اجتماع بزرگ خانوادگی همخوانی سرود سلام فرمانده در قلب تاریخی دیار فاتحان مرصاد برگزار شد.
امام،فرمانده،عج،سلام،كودكان،زمان،زمانم،جانم،سرود،عشق،نوجوانان

به گزارش خبرگزاری تسنیم از کرمانشاه، محوطه تاریخی طاقبستان که یکی از حجاری‌های شگفت‌انگیز باستانی را در خود جای داده همه ساله علاوه بر پذیرایی از شمار بسیاری از هم‌وطنان، گردشگران خارجی بسیاری را از سراسر نقاط جهان برای دیدار از این مجموعه به خود جذب می‌کند و این بار هم ده‌ها هزار نفر با انرژی آمدند تا به فرمانده سلام بدهند.
اجتماع بزرگ دهه نودی‌های در کرمانشاه؛ در استانی که افتخار عنوان دروازه عتبات عالیات را دارد هم‌زمان با ایام سالگرد بزرگداشت یاد و نام امام دل‌ها حضرت امام خمینی(ره) در دیار فاتحان مرصاد برگزار شد.
در این آیین کودکان، نوجوانان، مردان و زنان کرمانشاهی همصدا، سلامی از سر اعتقاد به فرمانده خود امام زمان(عج) سر دادند و خالصانه پیمان دوباره با امام و انقلاب و آرمان‌های آن بستند که تا ظهور مهدی موعود(عج) یار مخلص انقلاب و ولایت باشند و پرچم مقدس ایران را به‌دست منجی عالم بشریت بسپارند.
مردم فوج فوج خود را به در ورودی مجموعه تاریخی طاقبستان رساندند.
زن و مرد، کودک و نوجوان، جوان و پیر؛ همه آمدند اما محوریت با کودکان و نوجوانان بود.
سرودهایی از جمله سلام فرمانده، ای لشکر صاحب‌ زمان، عزیزم حسین و رفیق شهیدم پخش شد.
همه قیام کردند و دست‌ها بالا رفت.
همه با هم و با آقای ابوذر روحی می‌خوانند:
عشق جانم امام زمانم
عشق جانم امام زمانم
عشق جانم امام زمانم
این سرود زیبا برای نخستین بار در مسجد جمکران توسط گروه سرود 313 نفری به مناسبت نیمه شعبان و در وصف امام زمان(عج) اجرا شد و این روزها سرود سلام فرمانده به یکی از محبوب‌ترین سرودها بین کودکان و نوجوانان نسل پنجم انقلاب تبدیل شده است.
حضور سربازان کوچک امام زمان(عج) بر عهد و پیمانی وصف ناپذیر با موعود خود جذابیت‌های خاصی را به وجود آورده است که خانواده‌ها هم‌نوا با کودکان خود عاشقانه بر فرمانده خود سلام فرستادند.
انتهای پیام/833/ش