خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

پنجشنبه، 26 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

دبیرکل جامعه روحانیت مبارز: دشمن تلاش دارد ناامیدی را در جامعه ترویج دهد- اخبار مازندران - اخبار استانها تسنیم

تسنیم | استان‌ها | جمعه، 13 خرداد 1401 - 14:54
گروه استان‌ها ـ دبیر کل جامعه روحانیت مبارز با بیان اینکه دشمن تلاش دارد ناامیدی را درجامعه ترویج دهد، گفت: باید مقاومت و تقوا را در جامعه تقویت کنیم.
امام،دشمن،پورمحمدي،مقاومت،جامعه،مكتب،الهي،خداوند،خميني،ره،عدالت

به گزارش خبرگزاری تسنیم از ساری‌، حجت‌الاسلام مصطفی پورمحمدی در مراسم سالگرد امام خمینی(ره) در مصلای نماز جمعه مرکز مازندران اظهار کرد: در دوره سلطه، تباهی،ظلمت خشونت ،بی عدالتی رژیم طاغوت؛ امام خمینی(ره) به عنوان مرد الهی با ندای توحید اخلاق انسانیت و با دعوت مردم به سعادت انقلاب را هدیه دادند.
وی افزود: گذر زمان تاثیر حرکتهای الهی خالص و ناب را بر ملتها و فرهنگها نشان می‌دهد و انقلاب تاریخی که امام به وجود آورد، و مکتب ایشان نیز با گذشت زمان خود را نشان می دهد.
پورمحمدی یادآورشد: راستگویی در کلام و رفتار امام موج میزد و در همه مسائل شریک درد و غم مردم بود امروز با معنویت، اخلاص، صداقت، عدالت می توانیم راه امام را ادامه دهیم.
دبیر کل جامعه روحانیت مبارز ادامه داد: دین و مکتب خداوند بر مبنای تفکر، تعقل و علم استوار است امام متعقل، متفکر، بزرگ اندیش، اهل معنا،عادل در رفتارو کردار بودند که باید الگویی برای همه ما باشد.
پورمحمدی تصریح کرد: قبول داشتن و ارج نهادن مردم از دیگر ویژگی مهم امام بود، همچنین رمز موفقیت امام دشمن شناسی نیز بود و امروز باید ترفندهای دشمن را درک کنیم و تنها راه مقابله با فتنه گری دشمن مقاومت است.
وی با بیان اینکه دشمن تلاش دارد ناامیدی را درجامعه ترویج دهد، خاطرنشان کرد: مقاومت و ایستادن توصیه خداوند به بندگان است مقاومت و تقوا را در جامعه تقویت کنیم و برای داشتن جامعه آرام به دولت و مسئولان اعتماد کنیم و مسئولان نیز با اقتدار و عدالت زمینه زندگی مناسب را برای مردم فراهم کند.
انتهای پیام/ش