خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

چهارشنبه، 13 خرداد 1405
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

معرفی محصولات ایران کیش در هشتمین همایش بانکداری

ایسنا | بازار | یکشنبه، 07 بهمن 1397 - 09:51
شرکت کارت اعتباری ایران کیش امسال در هشتمین همایش بانکداری الکترونیک به معرفی چهارمحصول از محصولات خود می‌پردازد.
شركت،بانكداري،كيش،الكترونيك،معرفي

شرکت کارت اعتباری ایران کیش امسال در هشتمین همایش بانکداری الکترونیک به معرفی چهارمحصول از محصولات خود می‌پردازد.
به گزارش ایسنا، بنا بر اعلام شرکت کارت اعتباری ایران کیش ، علاوه بر معرفی این محصولات، این شرکت اقدام به برگزاری دو کارگاه با عناوین paintech و معرفی مدل اجماع proof of consistency و تأثیر مستقیم آن بر طراحی نسل جدید رمز ارزهای غیرمتمرکز می‌کند.
صادق فرامرزی، مدیرعامل این شرکت نیز در میزگرد درآمدهای بانکی کارمزدی و بانکداری الکترونیک که در روز دهم بهمن‌ماه از ساعت ۱۴ تا ۱۵:۳۰ برگزار می‌شود، به سخنرانی می‌پردازد.
ایران کیش در غرفه ۲۰ و ۲۱ طبقه همکف مرکز همایش‌های بین‌المللی برج میلاد، میزبان همه کارشناسان، صاحبنظران و علاقه‌مندان صنعت پرداخت است.
هشتمین همایش بانکداری الکترونیک در روزهای نهم و دهم بهمن‌ماه از ساعت ۹ تا ۱۸ در مرکز همایش‌های بین‌المللی برج میلاد برگزار می‌شود.
ادیتور: زهرا میعادی
انتهای رپورتاژ خبری