خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

پنجشنبه، 28 خرداد 1405
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

تیراندازی در کلیسایی در آمریکا سه کشته بر جا گذاشت

باشگاه خبرنگاران | بین‌الملل | جمعه، 13 خرداد 1401 - 08:59
یک مرد در ایالت آیووا آمریکا، پس از آن که نزدیک کلیسایی دو زن را با شلیک گلوله به قتل رساند، خودکشی کرد.
اسلحه،سلاح،لني،شليك،درصدي

نیکلاس لنی، کلانتر محله‌ای که این جنایت در آن رخ داده، گفت که مردی دو زن را در خارج از کلیسای «کرنرستون» در حومه شهر «ایمز» ایالت «آیووا» به قتل رساند.
به گفته او، سن کشته‌شدگان هنوز مشخص نیست.
به گزارش ای‌بی‌سی نیوز، لنی گفت به نظر می‌رسد تیرانداز پس از آن به خود شلیک کرده باشد، با این حال مرگ او همچنان در دست بررسی است.
دفتر کلانتری هنوز کشته شدگان را شناسایی نکرده و جزئیات بیشتری در مورد تیراندازی ارائه نکرده است.
خشونت با اسلحه یکی از اصلی‌ترین دلایل مرگ در آمریکاست.
طبق آمار، بین سال‌های ۱۹۶۸ تا ۲۰۱۷ بیش از ۱.۵ میلیون نفر جان خود را به خاطر شلیک با اسلحه از دست داده اند.
تنها در سال ۲۰۲۰، بیش از ۴۵ هزار آمریکایی بر اثر قتل یا خودکشی با سلاح گرم جان باخته اند.
این رقم نسبت به سال پیش از آن افزایش ۲۵ درصدی و نسبت به پنج سال قبل، افزایش ۴۳ درصدی نشان می‌دهد.
حمل سلاح گرم در آمریکا مسئله‌ای سیاسی است و طرفداران کنترل اسلحه را در مقابل گروهی قرار می‌دهد که به شدت از حق حمل سلاح در قانون اساسی حمایت می‌کنند.