آمادهباش اورژانس البرز برای پوشش مراسم ارتحال امام (ره)
مهر
|
استانها
|
پنجشنبه، 12 خرداد 1401 - 22:18
البرز - رئیس مرکز اورژانس و فوریتهای پزشکی البرز گفت: همزمان با فرا رسیدن مراسم بزرگداشت سالگرد ارتحال امام (ره) بنیانگذار کبیر انقلاب اسلامی ایران، اورژانس استان البرز نیز در آماده

مهرداد بابایی در گفتوگو با خبرنگار مهر اظهار کرد: همزمان با فرا رسیدن مراسم بزرگداشت سالگرد ارتحال امام خمینی (ره) بنیانگذار کبیر انقلاب اسلامی ایران، اورژانس استان البرز نیز در آماده باش کامل قرار گرفت.
وی متذکر شد: علاوه بر آمادهباش کامل ۶۹ پایگاه و ۹۲ واحد عملیاتی و بیش از ۷۵۰ نیروی عملیاتی و ستادی مرکز اورژانس البرز در سراسر استان و استقرار در مسیرهای مواصلاتی، یک فروند بالگرد، ٣ دستگاه آمبولانس، یک دستگاه اتوبوس آمبولانس، ٢ درمانگاه سیار با تمامی تجهیزات کامل جهت ویزیت رایگان همراه با بیش از ۳۰ نیروی عملیاتی، ستادی و پزشک به حرم مطهر جهت پوشش دهی این مراسم و خدمت رسانی به زائرین گرامی اعزام شده است.