خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

شنبه، 03 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

در سفر استاندار هرمزگان به بشاگرد چه گذشت؟- اخبار هرمزگان - اخبار استانها تسنیم

تسنیم | استان‌ها | پنجشنبه، 12 خرداد 1401 - 22:13
گروه استان‌ها- استاندار هرمزگان با تاکید بر اینکه واگذاری معادن بشاگرد به زودی آغاز می‌شود گفت: معادن و دشت‌های بشاگرد موتورهای حرکت اقتصادی و تولید شغل این شهرستان هستند.
بشاگرد،حوزه،شهرستان،جلسه،استان،هرمزگان،استاندار،كريدور،دشت،د ...

به گزارش خبرگزاری تسنیم از بشاگرد، در سلسله سفرهای استاندار هرمزگان به بخش‌های مختلف استان صبح امروز مهدی دوستی استاندار هرمزگان به شهرستان بشاگرد سفر و در جلسه شورای اداری استان با محوریت احصای مشکلات بخش‌های مرکزی، گوهران و گافروپارامون شرکت کرد
مهدی دوستی استاندار هرمزگان در پایان جلسه شورای اداری استان با تاکید بر اینکه از دیرباز مشکل بشاگرد آب و راه بوده است، گفت: تمرکز عمده مصوبات امروز نیز در همین دو حوزه بود، در حوزه آبرسانی تصمیمات خوبی اتخاذ شد تا تامین و توزیع آب به بخش‌هایی که با مشکل مواجه هستند تسریع شود.
وی ادامه داد: در حوزه راه نیز اعتباراتی برای دو محور اصلی شرق به غرب و جنوب به شمال که صرفا راه شهرستانی نیستند و دو کریدور اصلی برای کشور خواهند شد تخصیص داده شد، یکی از دو کریدور استان کرمان را به سواحل خلیج فارس وصل می‌کند و کریدور دیگر نیز استان سیستان و بلوچستان را به کریدور شمال به جنوب وصل خواهد کرد.
استاندار هرمزگان گفت: در خصوص این دو مسیر معاون اول رئیس جمهور اعتباراتی در ستاد توسعه بشاگرد تخصیص داده‌ بود، امروز روی محورها، اولویت‌ها و پیشرفت پروژه بحث شد و لزوم پیگیری مانده اعتبارات برای تسریع پیشرفت این طرح خصوصا در بخش‌های زیرکوه و پشت کوه نیز مورد تاکید قرار گرفت.
وی تصریح کرد: بشاگرد نیاز به شغل و رشد دارد صرفا مشکل بشاگرد با زیر ساخت راه و آب حل نخواهد شد گرچه زیر ساخت‌ها اولویت‌های اول ما بوده و مهم است.
دوستی گفت: حوزه‌های معادن و سه دشت بشاگرد به‌عنوان موتور حرکت اقتصادی و تولید شغل این شهرستان در نظر گرفته شده خوشبختانه 119 کیلومتر مربع کار اکتشافی معدن در این شهرستان به پایان رسیده و به سرعت وارد واگذاری معادن با محوریت منگنز و کرومیت خواهیم شد.
وی ادامه داد: در حوزه سه دشت بشاگرد شامل دشت‌های بولیت، بلبلک و بارغ تصمیم‌گیری شد، اعتبارات مورد نیاز برای دشت‌های بولیت و بلبلک تخصیص داده شد در خصوص دشت بارغ هم مقرر شد برای این دشت سرمایه گذار بخش خصوصی جذب شود تا کارهای زیرساختی کشاورزی را انجام دهند.
استاندار هرمزگان گفت: در حوزه خدمات پزشکی و آزمایشگاهی که مردم مشکلات زیادی در این زمینه داشتند مقرر شد یک واحد آزمایشگاهی با اعتبارات مشترک از شبکه بهداشت و درمان و استان ایجاد شود، در حوزه سونوگرافی و پزشک زنان هم تصمیماتی گرفته شد که ظرف ماه آینده در این شهرستان مستقر شود در حوزه تامین آمبولانس اورژانس هوایی هم تصمیم گیری شد.
وی ادامه داد‌: با توجه به اینکه این شهرستان در حوزه دامداری دارای یک مزیت بسیار خوب است و 100 هزار راس دام در بشاگرد وجود دارد نیز تصمیمات خوبی برای ایجاد زیرساخت دامپزشکی در این شهرستان گرفته شد.
دوستی گفت: امروز جلسه بسیار خوبی بود و در طول 7 ساعت مدت زمان جلسه که با حضور اکثر مدیران کل برگزار شد و پس از آن جلسه با شوراها سعی صد مشکلات مهم شهرستان احصا و برای برون رفت از مشکلات تصمیم‌گیری شود.
وی افزود‌: برای آموزش و پرورش و تامین مدارس و زیرساخت ورزشی نیز تصمیماتی گرفته شد و از امروز به بعد باید برای عملیاتی سازی تصمیات و مصوبات گرفته شده در این جلسه برنامه ریزی صورت گیرد و به سرعت امور مرتبط با اجرایی سازی مصوبات پیگیری شود.
انتهای پیام/864/ش