ایران برای ارسال واکسن کرونا به کنیا آمادگی دارد
وزیرخارجه کشورمان گفت: ظرفیت های بسیار خوبی برای گسترش روابط در همه زمینه ها و از جمله تجاری و بخش خصوصی بین دو کشور وجود دارد.

امیرعبداللهیان در گفتوگوی تلفنی با وزیرخارجه کنیا:
حسین امیرعبداللهیان در گفتگوی تلفنی با خانم ریچل اومامو با اشاره به روند مثبت مهار همه گیری کرونا در ایران، بر آمادگی کشورمان برای ارسال کمک های بشردوستانه در زمینه پزشکی نظیر واکسن به کنیا و قاره آفریقا تاکید کرد.
گفتنی است، خوشبختانه در طول ۲۴ ساعت گذشته، هیچ بیمار مبتلا به کووید۱۹ در کشور فوت نکرده و مجموع جان باختگان این بیماری، در عدد ۱۴۱ هزار و ۳۱۸ نفر ماند.
این درحالی است که طبق آخرین آمارهای جهانی ابتلاء به ویروس کرونا، طی ۲۴ ساعت گذشته با افزایش ۵۳۳ هزار و ۴۷۰ نفری تعداد مبتلایان به این ویروس تاکنون به ۵۳۲ میلیون و ۶۷۱ هزار و ۴۰۶ نفر رسیده است.
فوتیهای ناشی از کرونا در جهان با رشد یک هزار و ۱۴۸ نفر در یک روزبه تعداد شش میلیون و ۳۱۳ هزار و ۶۲۱ نفر رسیده است.
وزیرخارجه کشورمان ضمن دعوت از وزیر خارجه کنیا جهت سفر به تهران، همکاری دو کشور را در مجامع منطقه ای و بین المللی حائز اهمیت خواند و خاطر نشان ساخت، ظرفیت های بسیار خوبی برای گسترش روابط در همه زمینه ها و از جمله تجاری و بخش خصوصی بین دو کشور وجود دارد.
وزیرخارجه کنیا نیز در این گفت و گوی تلفنی با تاکید بر جایگاه مهم ایران ، توسعه مناسبات میان دو کشور را خواستار شد و با اشاره به در پیش بودن جلسات کمیسیون مشترک دو کشور ابراز امیدواری کرد برگزاری این کمیسیون منجر به توسعه و گسترش بیشتر روابط تهران و نایروبی شود.
خانم ریچل اومامو همچنین توسعه هر چه بیشتر همکاری دو طرف در مجامع منطقه ای و بینالمللی را مورد تاکید قرار دارد.
در این تماس نحوه تسهیل امور کنسولی مرتبط با اتباع دو کشور مورد بررسی قرار گرفت.
همچنین طرفین، آخرین تحولات مذاکره برای رفع تحریم ها و موضوع جمهوری اسلامی ایران در آژانس بین المللی انرژی اتمی را مورد بحث و تبادل نظر قرار دادند.