خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

سه شنبه، 30 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

نقش‌آفرینی فرهنگی در آموزش و پرورش صورت گیرد

مهر | استان‌ها | پنجشنبه، 12 خرداد 1401 - 18:18
البرز - امام جمعه فردیس با بیان اینکه نقش‌آفرینی فرهنگی باید در آموزش و پرورش صورت گیرد، گفت: معلمان نقش بسیار مهمی در پرورش بنیان‌های فکری جامعه دارند، از این ظرفیت نباید غافل بشویم.
پرورش،آموزش،فرديس،نقش

به گزارش خبرنگار مهر، حجت‌الاسلام سید ابراهیم حسینی بعد از ظهر پنجشنبه در جلسه هم‌اندیشی با رئیس اداره آموزش و پرورش فردیس و چند نفر از مدیران مرتبط که به منظور بررسی مشکلات آموزش و پرورش شهرستان برگزار شد، اظهار کرد: نقش آفرینی فرهنگی باید در آموزش و پرورش صورت گیرد.
وی بیان کرد: معلمان نقش بسیار مهمی در پرورش بنیان‌های فکری جامعه دارند، از این ظرفیت نباید غافل بشویم.
امام جمعه فردیس تصریح کرد: برای همین بنده کلاس‌های تفسیر قرآن خود را در آموزش و پرورش فردیس و در میان معلمین آغاز کردم چرا که این قشر نقش بسیار ارزنده‌ای در تعلیم و تربیت فرزندان ما بر عهده دارند و اگر به خوبی وظیفه خود را ادا کنند به تبع آن امنیت اجتماعی جامعه بالا می‌رود.