خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

چهارشنبه، 31 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

اروپا به واردات گاز از روسیه ادامه می دهد

فارس | اقتصادی | چهارشنبه، 11 خرداد 1401 - 20:12
صدراعظم اتریش گفت، اتحادیه اروپا در مورد ممنوعیت واردات گاز طبیعی روسیه به عنوان بخشی از دور بعدی تحریم ها علیه مسکو، بحث نخواهد کرد.
تحريم،اتحاديه،روسيه،گاز،اروپا،ممنوعيت

صدراعظم اتریش گفت، اتحادیه اروپا در مورد ممنوعیت واردات گاز طبیعی روسیه به عنوان بخشی از دور بعدی تحریم ها علیه مسکو، بحث نخواهد کرد.
به گزارش گروه اقتصاد بین الملل فارس به نقل از رویترز، کارل نهامر، صدراعظم اتریش گفت، اتحادیه اروپا در مورد ممنوعیت واردات گاز طبیعی روسیه به عنوان بخشی از دور بعدی تحریم ها علیه مسکو، بحث نخواهد کرد.
نهامر در حاشیه دومین نشست اتحادیه اروپا در بروکسل گفت: «اولاف شولتز (صدر اعظم آلمان) این موضوع را به وضوح بیان کرده است که تحریم گاز مورد بحث نخواهد بود.»
اتحادیه اروپا روز دوشنبه بر سر ممنوعیت خرید نفت خام روسیه توافق کردند اما این توافق به طور کامل نیست و معافیت هایی برای 3 کشور دارد.
نهامر توضیح داد: «جبران (نبود) نفت روسیه آسان تر و در مورد گاز (موضوع) کاملا متفاوت است و به همین دلیل، تحریم گازی، موضوع بسته تحریم بعدی نخواهد بود.»
استونی و بلژیک هر دو با دیدگاه اتریش در مورد تحریم احتمالی تحویل گاز روسیه به این اتحادیه موافق هستند.
نخست وزیر استونی نیز در بدو ورود به این نشست به خبرنگاران اعتراف کرد، اعمال تحریم های بیشتر علیه روسیه دشوار خواهد بود، زیرا شهروندان اتحادیه اروپا را تحت تأثیر قرار می دهد.
انتهای پیام/