خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

چهارشنبه، 25 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

برای حل مشکل ریزگردها قرار شد ٢١ تیر تفاهم‌نامه ای با عراق امضا شود

باشگاه خبرنگاران | سیاسی | چهارشنبه، 11 خرداد 1401 - 11:41
علی سلاجقه گفت: در کشور سوریه هم تفاهم‌نامه‌ای امضا شد و برنامه رو به جلویی بود و بصورت پایلوت در شهر دیرالزور اجرایی خواهد شد.
زيست،محيط،وزير،رئيس،كشور،حفاظت،سازمان

رئیس سازمان حفاظت از محیط زیست:
رئیس سازمان حفاظت محیط زیست، صبح امروز چهارشنبه در حاشیه جلسه هیات دولت و در جمع خبرنگاران در پاسخ به سوالی درباره سفر اخیر وی به عراق و سوریه برای پیگیری معضل ریزگردها، گفت: در عراق نشست بسیار مفصلی با وزیر خارجه، وزیر کشور، وزیر کشاورزی، وزیر منابع آبی، وزیر محیط زیست و نهایتا نخست‌وزیر این کشور داشتیم که همه درباره بحث ابتکار منطقه ای جمهوری اسلامی ایران و اینکه بتوانیم یک همسویی و همگرایی در این زمینه ایجاد کنیم، نظر واحد داشتند.
رئیس سازمان حفاظت محیط زیست ادامه داد: قرار شد در ٢١ تیرماه تفاهم‌نامه ای امضا شود و ظرفیت خوبی ایجاد و همچنین مقرر شد که جلسات کارشناسی برای مباحث عملیاتی برگزار شود.
سلاجقه گفت: در کشور سوریه هم خوشبختانه تفاهم‌نامه‌ای امضا شد و برنامه بسیار خوب و رو به جلویی بود و بصورت پایلوت در شهر دیرالزور اجرایی خواهد شد.
وی افزود: نشست همتایان حوزه محیط زیست دو کشور و وزرای محترم نیرو و جهاد کشاورزی که مسئول بحث ریرگردها هستند نیز انجام می‌شود.
در عین حال نشست‌های کارشناسی هم انجام می‌شود.
معاون رئیس جمهور تاکید کرد: نتایج خوبی به دست آمده و من پیش بینی میکنم اقدامات خوبی صورت می‌گیرد که در آینده سفر به کشورهای دیگر هم داشته باشیم.